Příští pokračování - středa 23. října

Říjnový večer (23.10.) v pražském Kaštanu: Jan Burian  uvítá  Petra Vášu, Jana Jeřábka, Jiřího Smrže  a Petra Nikla.  A také vás :-) !

projít na článek

14. října na Kašanu: Karel Vepřek, Dáša Voňková, Kittchen, Petr Váša

Příští večírek  Osamělých písničkářů se přihodí ve  středu 14. října . Do pražského Kaštanu spolu s Vámi dorazí zleva  Karel Vepřek, Dáša Voňková, Kittchen  a  Petr Váša . Začínáme tradičně ve 20:00.

projít na článek

Osamělí písničkáři na Podzimním knižním veletrhu v Havlíčkově Brodě

Na 23. Podzimním knižním veletrhu (18. října – 19. října 2013) v Havlíčkově Brodě jste mohli najít také stánek Osamělých písničkářů. Představení volného sdružení bylo zahájeno již ve středu 16. října 2013 unikátním společným koncertem pánů Jana Buriana a

projít na článek

Děkuji moc za vaši podporu

Děkuji moc za vaši podporu v prvním kole senátních voleb. Velmi si toho vážím. Doufám, že mi zachováte přízeň také v druhém kole příští pátek a sobotu 12. a 13. října. Má to smysl.

projít na článek

Otevírací doba květen

Středa 1.5. OTEVŘENO 7.00-17.00, středa 8.5. ZAVŘENO, ostatní dny běžná otevírací doba. The post Otevírací doba květen appeared first on ZAHRADNICTVÍ PÍSEK s.r.o..

projít na článek

POZOR nové lekce od Října 2015

Milé hooperky. Jelikož je tady říjen 2015 a s tím už spojené podzimní plískanice, přesunuli jsme všechny lekce pěkně do teplíčka jednotlivých sálů :-) Bohužel krásný sál v GYM1 jsme musely opustit. Náhradou za tyto lekce jsou příjemné sály v Joga Centru S

projít na článek