Privátní kolekce pánských košilí a dámských halenek pro firmy

V rodinné firmě DENIMAR TAILORING s.r.o. šijeme v Česku pánské košile pod vlastní obchodní značkou SmartMen od roku 2011. Úspěch značky SmartMen je založen na precizním zpracování kvalitních látek a přímém prodeji ve vlastním eshopu na adrese www.smartmen.cz a také napřímo na online tržištích v zahraničí. Díky lokální výrobě a vynikajícímu poměru mezi cenou a kvalitou máme možnost nabídnout menší kolekce pánských košilí a dámských halenek také pro firemní zákazníky. Stačí si vybrat látku. S designem Vám rádi pomůžeme.

projít na článek

Nová kolekce košilí

Výrobce košilí SmartMen představuje novou kolekci společenských košilí. Aktuální kolekce upřednostňuje společenské košile s dlouhým rukávem. V novinkách na SmartMen.cz naleznete bílé, modré a fialové košile do pánských obleků.

projít na článek

Sleva 50 % na pánské košile přímo od výrobce

Český výrobce kvalitních pánských košilí značky SmartMen opět zahajuje nový rok výprodejem dřívějších kolekcí pánských košilí. Společenské pánské košile s dlouhým rukávem ale i volnočasové Casual košile můžete získat se slevou 50 % z původní ceny.

projít na článek

Co byste měli vědět o nežehlivých košilích značky ETERNA

Dejte vale žehlení pánských košil a halenek! Německý výrobce nežehlivých košil ETERNA nabízí pánské a dámské košile s jednoduchou údržbou. Nosit, vyprat, pověsit a hned nosit. Víc není potřeba abyste vypadali skvěle v padnoucí košili po celý den.

projít na článek

Nejlepší pánské košile do businessu a zaměstnání

Podle čeho se rozhodujete, jakou košili si ráno obléknete? Stojíte před řadou košilí a nevíte, jakou si vybrat? V následujícím článku vám poskytneme dostatek informací k tomu, abyste se moderně, elegantně a profesionálně prezentovali ve vaší košili. Zaměř

projít na článek

Nová kolekce pánských kravat SmartMen

Internetový obchod s pánskými košilemi a kravatami SmartMen.cz představuje novou kolekci pánských hedvábných kravat. Kolekce navazuje na předchozí kolekci co do střihu, zejména šířky kravaty v nejširším bodě. Barevně a ve vzorech je nová kolekce odvážnějš

projít na článek