Příznaky covidu-19 co teď?

Covid-19 řadíme mezi onemocnění dýchacího systému. Je způsobený virem, který způsobil epidemii, která začala v roce 2019. Dnes už je jen málo lidí, kteří by si tímto onemocněním neprošli. U některých lidí se jedná jen o mírný průběh onemocnění, u jiných se zase jedná o těžký průběh. Abychom věděli, že trpíme covidem-19, je třeba vědět, jaké příznaky toto onemocnění přináší a kdy už je třeba vyhledat lékaře. Mezi příznaky koronaviru řadíme spoustu symptomů. Mezi ty, které se objevují nejdříve řadíme horečku, suchý, dráždivý kašel a zvýšenou únavu. Další příznaky mohou zahrnovat bolest hlavy, bolest svalů, rýma, bolest krku, dušnost anebo potíže s trávením. Objevit se může také ztráta čichu či ztráta chuti. Příznaky covidu-19 jsou zrádné v tom, že se podobají příznakům dalších respiračních onemocnění, jako je třeba chřipka. Jak odlišit příznaky koronaviru od příznaků jiných onemocnění? Nejjednodušší je, pokud si uděláte antigenní test. U jiných respiračních onemocnění je běžné kýchání, u koronaviru méně. Příznaky chřipky udeří také náhle, u koronaviru se vyvíjí spíše postupně. U jiných respiračních onemocnění není tak častá horečka, zatímco covid-19 doprovází téměř vždy. Pokud si myslíte, že máte koronavirus, měli byste učinit opatření. Zůstaňte doma, abyste nešířili nemoc mezi své okolí. Pokud vás v domácnosti žije více, tak se oddělte od ostatních. Spěte jinde než váš partner, používejte místnosti v době, kdy je nepoužívá nikdo jiný. Informujte také svého lékaře a dbejte jeho pokynů. Sledujte také, jak se u vás vyvíjejí příznaky. Pokud se stávají vážnější a váš stav se zhoršuje, vyhledejte lékařskou pomoc. V rámci domácího léčení se snažte odpočívat a pijte velké množství tekutin. Zařaďte lehká a zdravá jídla, dobré jsou vývary nebo čerstvé ovoce. Užívejte také léky, kterými zmírníte své příznaky, například snížíte horečku nebo odstraníte bolest hlavy. Článek Příznaky covidu-19 co teď? se nejdříve objevil na Sheeni.

  • Web: Sheeni
  • Aktualizace: 28.4.2024
projít na článek

Novou vakcínou proti covidu bylo očkováno téměř 100.000 lidí, dnes i Válek

Covidu i chřipky v posledních dnech přibývá, pozitivní test na covid-19 mělo v pondělí téměř tisíc lidí.

projít na článek

Dodávkou do Chorvatska v době COVIDu

Budíček, rychlá snídaně, poslední balení a jedem! Auto máme naložené, vodu napuštěnou, zbývá si zajet na PCR testy. Výsledky dostaneme během cesty, takže do Chorvatska přijedeme v klidu. Malovali jsme si to velmi jednoduše, jenže to bychom nesměli být my!

projít na článek

Jak na prevenci proti covidu-19?

Covid-19, neboli koronavirus, sice už nepostihuje tolik lidí, jako během svých největších vln. Stále ale pro nás představuje riziko, a to především pro lidi z rizikových skupin, jako jsou senioři nebo lidé s chronickými onemocněními. Proto je pro nás všec

projít na článek

POST-COVIDOVÁ TERAPIE pomocí Biorezonance

Tato terapie zahrnuje detoxikaci těla po prodělání covidu. Detoxikujeme ledviny, játra, lymfatický systém přímo pomocí biorezonančních vzorků všech variant covidu 19. Terapie zahrnuje podpůrné programy pro průdušky, plíce a doplnění výživy pomocí bylinn

projít na článek

Karpální tunel: Podrobný průvodce příčinami, příznaky a léčbou

Karpální tunel je onemocnění, které může ovlivnit kohokoli, kdo provádí opakující se pohyby rukou a zápěstí. Tento článek poskytne komplexní The post Karpální tunel: Podrobný průvodce příčinami, příznaky a léčbou appeared first on Flex Code.

projít na článek