Pro dosažení rovnováhy integruje společnost PAL Robotics do robotů technologii magnetických enkodérů

Představte si svět, kde robotičtí společníci zvyšují vaši produktivitu v práci, nosí vám tašky na letišti nebo dokonce fungují jako životní asistenti pro seniory. Společnost PAL Robotics navrhuje a vyrábí vysoce pokročilé humanoidy a servisní roboty pro řadu aplikací. Zjistěte, jak magnetické enkodéry Renishaw umožnily dvounohému robotu REEM-C společnosti PAL Robotic chodit jako člověk.

projít na článek

Diagnostický systém robotu pro průmyslovou automatizaci

Diagnostický systém robotu pro průmyslovou automatizaci společnosti Renishaw je koncipován pro revoluční zvýšení výkonu robotu. Zlepšuje rychlost a jednoduchost nastavení robotu a obnovení jeho provozu.

projít na článek

Support for RD in autonomous mobile robotics field

In December 2020, we officialy acquired a financial contribution from the Technology Agency of Czech Republic for the development of autonomous mobile robotics technology.

projít na článek

Magnetické snímače

Ve snaze uspokojit vzrůstající nároky na spolehlivé rotační a lineární snímače za nízkou cenu vyvinula společnost Renishaw společně se společností RLS řadu robustních magnetických lineární a rotačních snímačů.

projít na článek

RESOLUTE™ encoders give focus to big science

French technology company IRELEC Alcen, based in Grenoble, manufactures optomechanical and robotics systems for synchrotron facilities worldwide.

projít na článek

Představení vysavačů iClebo na výstavě FOR INTERIOR 2019

Přijďte nás navštívit na 12. mezinárodní veletrh nábytku, interiéru a bytových doplňků FOR INTERIOR, který se koná v termínu 10.-13. října 2019 na výstavišti PVA EXPO PRAHA v Letňanech. Najdete nás v hale 4 na stánku A19. Budou zde představeny dvě novinky

projít na článek