Pro koho je BePlan výhodný

V současné době je, nejen v oblasti finančnictví a pojišťovnictví, skloňováno jméno jednoho zajímavého subjektu. Zajímavého především z negativního úhlu pohledu. Původně se projekt BePlan, který se zabýval finančním poradenstvím, zdál jako velice výhodný z hlediska finančního plánování, ale brzy se ukázalo, že tomu tak není. A to především pro koncové zákazníky. Neetické chování Zmíněný subjekt BePlan se díky praktikám svých provozovatelů a majitelů dostal do monitorování trestné činnosti. Jde především o neetické jednání a pochybné praktiky finančních zástupců. Tyto praktiky měly za cíl především obohacení finančních zástupců a firem, které s nimi úzce spolupracovali. Klienti z řad běžných občanů, kteří se na tuto instituci obrátili, se v nejednom případě dostali do vážných finančních problémů. Jestliže se někdo setká s neetickým chováním finančních zástupců, měl by toto jednání nahlásit. Zamezí tím páchání trestné činnosti a také ochrání další oběti . Nikdo nemusí mít obavu takové jednání nahlásit. Lze to zcela anonymně a bezplatně na Protikorupční lince. Článek Pro koho je BePlan výhodný se nejdříve objevil na ATV-moto.

projít na článek

Už se není koho zeptat

Nikdo z nebe moudrý nespadl, všichni se musíme učit. Někomu stačí základní škola, někdo i po střední je hladový po vědomostech. A jsou lidé, kteří sa učí celý život nové věci nebo jdou do detailů toho, co je baví. Je super, když máte možnost získávat nové

projít na článek

Co jsem učil a koho jsem učil

Ředitel Josef P., zvaný Kamil mě přelanařil, abych učil pekaře. Postupně jsem učil všechny obory, které na učilišti byly. Počinaji oborem prodavač-ka, nejvíc žáků bylo v oboru kuchař/číšník, pak logicky navazoval obor cukrář-ka, dále řezník/uzenář a nakon

projít na článek

Zákon o obalech a EKO-KOM: Jak funguje a kdy se do něj musíte zapojit?

Jak splnit zákonnou povinnost poplatků za odpad? Koho se to celé týká nebo jak vyplnit potřebné formuláře? Poradíme vše, co byste měli vědět a co dělat.

projít na článek

Inspirace: emesla nenechme umt, rozhodli se na Valasku. A zapojili dti

Dm d#283;t a mldee ve Valaskch Kloboukch nabz krouek pro mlad emeslnky. Dti se v nm nau pracovat se devem, kovem i k. A pouvat tradin nstroje. V regionu emesla stle udruj, dky tomu se dti maj od koho uit.

projít na článek