Problém naší doby

Je to všechno kolem nás dílem geniálního plánu nějakého skrytého mocenského centra? Nebo je to výsledkem kupy nezamýšlených důsledků a působení společenských sil podobných přírodním zákonům? Je vůbec možné společnost centrálně řídit? Mohou občané ovlivnit... článek pokračuje The post Problém naší doby appeared first on Generace Identity.

projít na článek

Omluva

Tímto bychom se chtěli omluvit všem našim zákazníkům, které jsme uvedli v omyl ve věci otevírací doby naší provozovny přístav Radotín.

projít na článek

Inventura a změna otevírací doby

Od 18.12.2019 – 3.1.2020 zavřeno inventura. Změna otevírací doby: 7:00 14:00 (zimní provoz) The post Inventura a změna otevírací doby appeared first on .

projít na článek

Změna provozní doby Po Pá

Vážení zákazníci, rádi bychom Vám oznámili změnu v otevíracích hodinách. Otevírací doba je Po Pá od 7:00 do 14:00. Děkujeme. Minar, s.r.o. The post Změna provozní doby Po Pá appeared first on .

projít na článek

Změna otevírací doby

Pondělí Čtvrtek: 7:00 15:30, Pátek: 7:00 14:00 The post Změna otevírací doby appeared first on .

projít na článek

Sedlec u Mšena, hradiště Hradsko

Hradiště Hradsko z mladší a pozdní doby bronzové a hlavně z doby slovanské je zajímavé nejen svou polohou, ale také tím, že by mohlo být považováno za hrad Canburg, který je zmiňovaný ve franckých písemných pramenech z počátku 9. století v souvislosti s t

projít na článek