Proč a jak žít levněji a pohodlněji

Všichni milujeme instantní statistiky. Taky mně dnes jedna přistála v telefonu. Další věc, kterou milujeme, jsou ušetřené peníze, které můžeme použít na něco, co se nám hodí, nebo dává větší smysl než běžné výdaje. No a dneska takové jednoduché zamyšlení, proč se mi to daří a jak.  Žít udržitelně = být víc v pohodě Nikomu [] Příspěvek Proč a jak žít levněji a pohodlněji pochází z Samuel-Hornek.cz

projít na článek

V hlavní roli sport: Pořiďte si výbavu a oblečení levněji!

Ať už se rozhodnete sportovat doma, venku nebo v tělocvičně, se správnou výbavou je úspěch zaručen. Díky cashbacku od Tipli pořídíte levněji oblečení, obuv i náčiní. Výhody ale máme i pro ty, kdo si sport vychutnávají nejraději pohledem z gauče.

projít na článek

Proč byste měli dát přednost AliExpress před tuzemskými e-shopy?

To, že na AliExpress najdete všechno možné, už dávno není žádná novinka. Ale víte, že tam najdete i nespočet variant produktů, které seženete i v tuzemských obchodech, ale často o mnoho levněji?

projít na článek

Jak snadno zhodnotit své peníze? Investujte do konkrétních příběhů!

Také už jste narazili na slogan „Lidé půjčují lidem. Levněji a s klidem“? Přečtěte si o tom, jak to funguje.

projít na článek

Tankujte v Chýni. A levněji!

To, na co se většina zaměstnanců areálu v Chýni léta ptala a na co léta čekala, se stalo skutečností. Od prvního září 2018 se čerpací stanice před vjezdem do areálu O.K. Trans v Chýni stala veřejnou. A to s nonstop samoobslužným provozem.

projít na článek

Astratex má nyní krásné dámské spodní prádlo levněji

Každá žena je krásná. Ve spodním prádle od Astratexu budete dokonce nádherná! Podívejte se s námi, co vše můžete nakoupit u Astratex za bezkonkurenční ceny a s cashbackem!

projít na článek