Proč jsme začali

Založení naší firmy předcházely 4 roky práce ve financích. Čtyři roky zjišťování, jak to na trhu funguje. Spoustu nesouhlasů s tím, jak poradci svou práci vykonávají. Zůstával mi rozum stát nad tím, kolik poradců je schopno místo hledání opravdu nejlepšího řešení pro klienta, upřednostnit svou kariérní pozici nebo výši své provize. Od začátku mi však bylo jasné, že moje cesta musí být jiná. Problém byl v tom, že ve většině velkých MLM společností je člověk občas nucen hledat cestu nejmenšího zla. Jelikož to bylo v rozporu s vnitřním přesvědčením, založili jsem v roku 2016 firmu Imperial Vision s vizí „Budovat financím jméno“. Byla to ohromná úleva. Konec obhajování svého jména oproti ostatním poradcům ve velké firmě a pokračování v plnění své mise. Teď už však svou vlastní cestou. Každý rok jsme se nějak posunuli. I když nás bylo z počátku jen několik, díky kvalitní servisní společnosti SAB servis, jsme byli schopní vždy opravdu najít to nejlepší řešení pro naše klienty tak, jako bychom jej hledali sami pro sebe. Ukazuje se, že tento postoj funguje. Ano, dle mě prodej do financí nepatří a cílem kvalitního poradce, je pouze ukazovat všechny možnosti, jaké klient ve své situaci má. Pokud s námi pak bude klient cokoliv řešit, tím naše spolupráce nekončí, ale teprve začíná. Je potřeba dát klientovi servis a jistotu, že má někoho, na koho se může v případě potřeby obrátit. Samozřejmě i my z toho něco máme. Odměnou za tento postoj, se nám zvyšuje možnost, že se o nás díky našim spokojeným klientům dozví další. Je důležité si uvědomit, že bude vždy něco, co se dá zlepšovat. Teď vidíme náš cíl v informovanosti lidí nejen z řad našich klientů, aby zbytečně neplatili vysoké poplatky na investicích, protože těch už zaplatili spoustu. To proto že po 10 letech ve financí chcete prostě něco změnit. Něco co ve finále pomůže všem. Článek Proč jsme začali se nejdříve objevil na Imperial Vision.

projít na článek

Prioritní priority. Chcete se posunout vpřed? Nasaďte tvůrčí 10°

“Hele, já to nestihnu. Jedu na víkendový výlet.” anebo “Ozvali se kámoši, šli jsme na jedno a nějak se to protáhlo.” Klasika z úst lidí, kteří by rádi něco začali a zrealizovali. Napsali knihu, dokončili stavbu webu, domalovali obraz, založili si podnikán

projít na článek

Digital DJ workshop

Pro uživatele, kteří uvažují o tom, že se budou chtít věnovat digital djingu a potřebují se zorientovat v této problematice, jsme začali pořádat workshopy, určené pouze začátečníky. První z této řady proběhl poslední květnový víkend.

projít na článek

Již 17. ročník Novoročního koncertu pro E.ON

Již 17. ročník Novoročního koncertu pro E.ON Pro našeho dlouholetého klienta E.ON Česká republika jsme 18.1.2023 zajišťovali tradiční Novoroční koncert, a to letos již neuvěřitelný 17. ročník. Koncert proběhl v krásných, at

projít na článek

Proč?

The post Proč? first appeared on Nejlepší české vtipy.

projít na článek

Proč si pořídit stolní počítač a ne notebook

Zajímá vás, proč si pořídit stolní počítač? Mnoho lidí dává přednost notebookům, a tak nějak se už zapomíná na staré dobré stolní počítače. Je pravdou, [...] The post Proč si pořídit stolní počítač a ne notebook first appeared on Winseven.cz.

projít na článek