Proč mít vlastní vizitku a co by na ní nemělo chybět?

Vizitka nebo-li navštívenka se stala neodmyslitelnou součástí podnikajících nebo výše postavených manažerů a ředitelů. Vizitka nejlépe prezentuje společnost i vás a je tím nejzákladnějším kamenem pro váš marketing a reklamu. Každý, kdo je úspěšný, má u sebe vždy vizitky i k náhodnému předání kontaktu. Nikdy nevíte na jakou příležitost narazíte na večírku, veletrhu nebo jen v čekárně u lékaře.

projít na článek

Vybíráme spotřebiče: kávovar

Ať už jste opravdoví milovníci kávy, kteří bez několika šálků za den nedají ani ránu, nebo si tento nápoj vychutnáváte jen párkrát za týden, nemělo by ve vaší kuchyni chybět zařízení na jeho přípravu. The post Vybíráme spotřebiče: kávovar appeared first

projít na článek

10 důvodů proč si pěstovat vlastní ovoce a zeleninu bez chemie

Poznejte výhody pěstování vlastního ovoce a zeleniny v souladu s přírodou. The post 10 důvodů proč si pěstovat vlastní ovoce a zeleninu bez chemie appeared first on SvětEkoZahrad.

projít na článek

TIP #2 CV: nutnost, nebo přežitek?

Často se setkávám s názorem, že životopis je přežitek a kandidátům stačí profil na LinkedInu. Ve světě tomu tak je, proč by to nemělo fungovat i u nás?   The post TIP #2 CV: nutnost, nebo přežitek? appeared first on TOPSEARCH.

projít na článek

Add me to search: vizitka na Googlu

Google testuje novou osobní vizitku, zatím jen obecně komunitou označovanou Add me to search. Objeví se při vyhledávání jména osoba přímo ve vyhledávání na Googlu jako speciální výsledek zobrazený nad běžnými výsledky vyhledávání.

projít na článek

3 TOP knihy pro cestovatele

Krosna. Pár kousků oblečení a pořádné boty. To je základ, který nesmí chybět žádnému cestovateli. Z cestování se stane víc než jen přesun z bodu A do bodu B, když navíc přidáte skvělou společnost, dobré jídlo a kvalitní čtení. Jaké knihy by ve vašem batoh

projít na článek