Proč muže vábí ženská vůně

Znáte textaře a hudebníka Vašo Patejdla? Byl to jeden z nejúspěšnějších umělců doby socialismu a tehdy také produkoval své nejznámější hity. Jedním z nich je i skladba „Voniavky dievčat“, ve které je naznačeno, že Vašo Patejdl tu nejkrásnější vůni mezi ostatními snadno rozezná. Snad nám tím chtěl naznačit, že muži mají pachovou paměť a velmi dobře rozpoznají vůni své vyvolené, nikoli podle parfémů, které jen matou to přirozené, od přírody, ale vůni ženského potu. Ženský pot je pro muže dokonalým afrodiziakem a jistá svědectví na základě výzkumů o tom podávají i sexuologové, například známý lékař MUDr. Radim Uzel. Co však mnozí muži netuší, je informace, že ženský pot je posilovač tvorby testosteronu a mužské erekce. Musí jít ovšem o pot přitažlivý, na základě genetického kódu, který muži rozpoznají vždy, kdy se jedná o odlišnou DNA. Takový pot mužům nepáchne odpudivě, ale naopak je velmi silně přitahuje a může vyvolat i intenzivní orgasmus. Pro ženu to rovněž znamená důkaz, že její partner je ten správný, a že tu nehrozí incestní defekty narozených potomků v podobě různých tělesných abnormalit. A přivést na svět tělesně či duševně postiženého jedince je snad tou největší tragédií milujícího se páru. Zde také hledejme odpověď na to, proč mnoho mužů se zálibou očichává spodní prádlo či bosá chodidla a vnímá tuto vůni za něco božského. Někteří se za svůj přirozený projev stydí a jsou považováni za úchylné fetišisty, přitom je to pouze nedorozumění, které potvrzují i odborníci. Pokud tedy věnujete pozornost alternativní medicíně a dáváte před Viagrou přednost přírodním produktům, zejména bylinkám, s nimiž lze docílit opětovné hormonální rovnováhy a posílení testosteronu, zvláště při stresových situacích, máte tu další podnět k uvědomění, jak zlepšit váš sexuální život. Spolu s eliminací stresových vlivů, užíváním vhodných bylin, jako je Kotvičník či Ženšen, a zdravější stravou i bez syntetických přípravků, jako je Kamagra Gold, tu máte k dispozici to, co vám každá žena nabízí prakticky 24 hodin denně – svou přirozenou vůni. Článek Proč muže vábí ženská vůně se nejdříve objevil na Fabrefacta.

projít na článek

Premiéra hry Taková ženská na krku

  V sobotu 4. února 2023 jsme uvedli premiéru hry Taková ženská na krku.

projít na článek

Burberry Her

Sladká, jedinečná a ženská. Vůně parfémované vody Burberry Her je nejen moderní, sebevědomá ale i ženská, díky vyvážené kombinaci sladkých vonných tónů lesního ovoce. Parfémovaná voda Burberry Her Dámská vůně Burberry Her dodá každé ženě jiskru, romantick

projít na článek

Ideální vůně pro zimní období

Objevte ideální vůně pro zimní období od italské značky Frais Monde. Smyslná šedá ambra, opojná švestka s bambusem a nádherná vůně listů Vás nezklamou... The post Ideální vůně pro zimní období appeared first on Frais Monde.

projít na článek

Vůně plné jara

Objevte vůně plné jara z Itálie - skvěle působí proti jarní únavě a dodají Vám svěží energii na každém kroku! The post Vůně plné jara appeared first on Frais Monde.

projít na článek

Jak přirozeně zvýšit erekci i bez syntetických preparátů

Co vlastně mužům napomáhá k prodloužení erekce Erectmax, a proč je s ní někdy taková potíž? Strava – kdo holduje alkoholu, cigaretám, masu a uzeninám, sladkostem a průmyslově zpracovaným potravinám, brzy na to dojede, a pak se bude velmi divit, proč má zd

projít na článek