Proč se hodí na jaře zkontrolovat aktovky a školní batohy?

Už je to asi taky dávno, co jste školní batoh podrobili důkladnější rodičovské revizi. Děti si s údržbou moc hlavu nelámou a dá se předpokládat, že následky pravidelné školní docházky začínají být patrné. K revizi patří nejen kontrola čistoty a vnitřních prostor, ale i funkčnosti. Netrhá se někde něco?

projít na článek

Víte, co se nosí? Aktovky a batohy do školy!

Školní chodba je takové malé přehlídkové molo. Celý rok se tam předvádí, co je nového v oblasti školních batohů. Je to také nejlépe vybavený showroom široko daleko.

projít na článek

Školní aktovky pro prvňáčky - čím je potěšíme?

Rok co  rok nastupují do škol noví prvňáčci a my pro ně děláme aktovky. Rok co rok tak s nimi virtuálně nastupujeme do škol i my. Sedíme s nimi v lavicích a pomáháme jim nosit celou tu školní i životní zátěž, aby věděli, že v tom nejsou sami a že mají jis

projít na článek

Podmínky akce Vánoční překvapení se zárukou

Abyste mohli bez obav darovat aktovku či batoh jako vánoční dárek, připravili jsme pro vás bezplatnou službu „Vánoční překvapení se zárukou.“ Aktovky a školní batohy tak můžete vrátit až do 31. 1. 2024.

projít na článek

Naslouchejte svým dětem při výběru školního batohu a aktovky, vyplatí se vám to!

Týká se vás letos nakupování školní aktovky nebo školního batohu? Přečtěte si, jak z této důležité situace udělat příjemnou událost. Jak dobře nakoupit a zároveň si užít hezký čas se svými dětmi a proč je vůbec důležité vzít je na nákup s sebou. A také co

projít na článek

Zátěžové testy školních batohů, penálů a školních pomůcek jedou na plné obrátky

Je polovina školního roku, z hlediska pořizování školních výbav a pomůcek celkem okurková sezona. Před sezonou zakoupené školní batohy a aktovky si tak nějak žijí svým životem, a nejen ve škole denně podstupují zatěžové testy. Obstojí?

projít na článek