Proč se tylovickým hasičům tentokrát nedařilo?

ROŽNOV POD RADHOŠTĚM - Přinášíme výsledky nultého ročníku hasičské soutěže o Pohár starostky Rožnova, který se uskutečnil v sobotu 20. srpna 2011 v městském parku. Proč Tylovjané, kteří soutěž zorganizovali, skončili až čtrnáctí? Tylovické družstvo před startem na snímku Tomáše Mokroše. Zleva stojíci: Ondřej Jurča, Jan Solanský, Tomáš Solanský, Dominik Holub a Radek Fojtášek. Zleva klečící: Stanislav Gajdůšek a Vojtěch Jurča. Uprostřed závodní mašina přezdívaná Marie .

projít na článek

Tylovičtí hasiči opět soutěžili. Tentokrát v noci.

MAKOV, BOHUMÍN – Jak se tylovickým hasičům dařilo v dalších nočních soutěžích v Makově a Bohumíně ve dnech 26. a 27. srpna? Na to jsme se zeptali Stanislava Gajdůška, člena SDH Tylovice.

projít na článek

Máme opět májku

                                                             Díky tylovickým hasičům se nad Dolinou po roce opět tyčí k nebi 23 metrů vysoká májka. Jak nás informoval Standa Gajdůšek, letos ji museli

projít na článek

Hážovjané mají můj obdiv

HÁŽOVICE - Přinášíme fotoreportáž Tomáše Mokroše, který nebyl zdaleka jediným tylovickým účastníkem Hážovických slavností.

projít na článek

Tylovjané odevzdali hasičům 8 640 kg železa

Stanislava Gajdůška, tiskového mluvčího SDH Tylovice, jsme požádali o rozhovor:

projít na článek

Červencové ohlédnutí za požárním sportem

Stanislav Gajdůšek Tylovjany opět informuje o tom, jak se hasičům vedlo na závodech o prvních dvou červencových víkendech. Hodnotí je jako úspěšné. Ve Velkých Karlovicích hasiči z Áčka vybojovali valašský klobúk . Foto: SDH Tylovice

projít na článek