Proč si najmout na vyklizení nemovitosti profesionální firmu?

Vyklízení bytu či domu může být pro mnohé stresující a náročný úkol. Ať už jde o vyklizení bytu po zemřelé babičce, po nepřizpůsobivém nájemníkovi, nebo jen o generální úklid starých věcí před rekonstrukcí, vždy je mnoho faktorů, na které je třeba myslet. Bohužel skoro každý z nás se s takovou prací setká alespoň jednou v životě. Proto mnozí ocení, když mohou svěřit tento úkol profesionální firmě ...

projít na článek

Co je dražba nemovitosti?

Dražba nemovitosti přichází tehdy, je-li v exekutorském řízení vymáhán větší obnos peněz. Jsou ale také známé případy, kdy došlo k prodeji nemovitosti v dražbě i kvůli ne nijak vysoké sumě. Co může exekutor dělat s nemovitostí dlužníka?

projít na článek

Aukce nemovitostí mohou být velmi nevýhodné

Aukce nemovitostí na základě exekucí jsou pro vlastníky nemovitostí vždy velice nevýhodné. V našem „ právním státě“ se bohužel stalo i mnoho případů, kdy právníci napojení na exekutory a dražby si často přihráli zajímavé nemovitosti dlužníků za velice n

projít na článek

Darování nemovitosti v obchodním majetku synovi

Jaké jsou daňové aspekty darování nemovitosti na straně dárce i obdarovaného, tj. otce i syna?

projít na článek

Jak postupovat při exekuci nemovitosti

Braňte se proti postupu exekutorů. Minimalizujte své ztráty! Při neschopnosti splácet své závazky v exekuci, exekutorský úřad má jako nejjednodušší řešení omezení vlastnictví nemovitosti.

projít na článek

Vykupujeme nemovitosti za hotovost

Řešíte tíživou finanční situaci a řešením, které vidíte, je prodej Vaši nemovitosti? Hledáte férovou finanční společnost, která vykoupí Vaši nemovitost za solidní cenu?

projít na článek