Proč svému psovi pořídit žvýkací hračku a jaký typ pořídit?

Psi potřebují žvýkat z různých důvodů. Nejenže je okusování různých předmětů uspokojuje a baví, ale také jim to pomáhá zbavit se stresu. Díky okusování a žvýkání mají psi stále čisté zuby a stimulují si tím také dásně. Štěňata se musí naučit, co je vhodné chování a co ne, jinak byste z bytu měli kůlničku na [] The post Proč svému psovi pořídit žvýkací hračku a jaký typ pořídit? first appeared on Sportovní kynologie - magazín o psech.

projít na článek

Proč (ne)vařit svému psovi jídlo?

Stejně jako pro lidi i pro psy existuje spousta možností, jak je krmit. Samozřejmostí jsou granule, kterými krmí stále drtivá The post Proč (ne)vařit svému psovi jídlo? appeared first on Moje rodina a já.

projít na článek

Jak komunikuje váš pes? Naučte se rozpoznat všechny signály

Rozumíte svému psovi? Všímáte si, jakým způsobem s vámi váš pes komunikuje? Pochopení specifických signálů v různých situacích, nemusí být vždy jednoduché. My vás naučíme, jak sledovat a porozumět řeči jeho těla, abyste si byli jisti, že opravdu víte, co

projít na článek

Trest vs. Odměna – Jaký přístup k psovi je nejúčinnější?

Pes může být pro mnohé tou nejlepší náplní života. Se svým čtyřnohým kamarádem můžete zažít spoustu skvělých zážitků, dokáže vás rozveselit a je to prostě ten nejlepší kamarád. Zpočátku to však s pejskem může být docela oříšek a ne každý vám půjde ihned n

projít na článek

Komu se vyplatí pořídit stroj na výrobu vzduchových polštářků?

Na pořízení stroje vydělá každý s malým skladem, velkou spotřebou nebo podnikáním, které rychle roste. Vysvětlíme vám, proč.

projít na článek