Prodej vánočních stromečků na školním polesí

Také letos máme na školním polesí (Valšovice 33) nachystány čerstvé vánoční stromečky. Zájemci si mohou přijet vybrat od pondělí 18.12. do čtvrtka 21.12. vždy v době od 7 do 15 hodin. Stromečky budou připraveny na nádvoří. V nabídce bude smrk pichlavý (350 Kč / ks) či jedle kavkazská (400 Kč / ks). Stromky balíme do sítě, balení neúčtujeme. V případě dotazů neváhejte kontaktovat školní polesí na telefonu: 581 621 154. The post Prodej vánočních stromečků na školním polesí appeared first on SLŠ Hranice.

projít na článek

Rozsvícení vánočního stromečku

Srdečně Vás zveme ve čtvrtek 1. 12. 2022 v 16:15 hodin na zahradu Mateřské školy Krmelín, kde se uskuteční Vánoční vystoupení dětí s rozsvícením vánočního stromečku.

projít na článek

Nadílka od Ježíška (ŠD)

V posledním týdnu před Vánocemi se sešly děti ze družinky se svými vychovatelkami u stromečku v květinové hale. Zazpívaly si společně několik vánočních písní za doprovodu kytary, popřály si pohodové svátky Vánoc a pod stromečkem čekala na děti nadílka. ..

projít na článek

ATLETIKA PRO DĚTI - v novém školním roce začínáme s tréninkem od pátku 6.9.

Tréninky v novém školním roce zahajujeme tradičně v pátek 6.9.2013 v 16:00 hod. na atletickém stadionu.   

projít na článek

E-SHOP SE ŠKOLNÍM OBLEČENÍM OPĚT OTEVŘEN

Rádi bychom Vám předali odkaz na náš e-shop se školním oblečením. www.kraloveskoly.cz/zsmaticni

projít na článek

Vánoce 2017

Během vánočních prázdnin neordinujeme, znovu začínáme 3.1.2018 Všem pacientům přejeme poklidné prožití vánočních svátků a těšíme se na shledání v novém roce.

projít na článek