PRODLOUŽENÝ VÍKEND

Kdy:       PÁ 5. 5. – PO 8. 5. 2023 Nedělní snídaně s bublinkami V pondělí prodloužený check out s obědem Jarní čtyřchodové menu Článek PRODLOUŽENÝ VÍKEND se nejdříve objevil na Matějovec 38.

projít na článek

PRODLOUŽENÝ VELIKONOČNÍ VÍKEND

Kdy: ČT 6. 4. – PO 10. 4. 2023 Speciální Velikonoční menu, prodloužený check-out v pondělí s obědem, hledání vajíček pro děti. Článek PRODLOUŽENÝ VELIKONOČNÍ VÍKEND se nejdříve objevil na Matějovec 38.

projít na článek

uvolnil se KVĚTNOVÝ PRODLOUŽENÝ VÍKEND !!!!!!!!!!!5.-8.5.!!!!!!!!!!!!!

uvolnil se KVĚTNOVÝ PRODLOUŽENÝ VÍKEND !!!!!!!!!!!5.-8.5.!!!!!!!!!!!!!

projít na článek

Nezapomeňte na Den Matek

Nezapomeňte, že v neděli 11.5. slaví svátek všechny maminky! Proto máme pro vás v pátek 9.5. otevřeno 9 -17 hod. Těšíme se na všechny, kteří neodjedete na prodloužený víkend! Budeme mít nachystáno spoustu malých i větších kytic a kytiček.

projít na článek

Nord Bohemia Canis Litoměřice

Nevím proč, ale do Litoměřic jsem se těšila. Sice prý paničky varovaly nad malým kruhem a že budeme běhat po šiškách, ale to neva, alespoň tam byl stín protože počasí opravdu vyšlo. Příjemná společnost, rozhodčí paní Kočová a naše (teda skoro) třetí místo

projít na článek

Velikonoce na chalupě 2017

Přijeďte k nám na Velikonoce a poznejte místní zvyky. Na obou chalupách máme volno. Udělejte si zde např. prodloužený víkend. Chalupa Velký Vřešťov Chalupa je komfortně vybavena. K dispozici budete mít zdarma plno prospektů, map a brožur a rádi vám dáme d

projít na článek