Prodlužujeme otevírací dobu

Dáváme na vědomí, že od 1.9.2022 je naše pobočka každý den otevřena již o hodinu dříve a to od 9:00! Těšíme se na Vás! The post Prodlužujeme otevírací dobu first appeared on Oční optika Strossmayerovo náměstí.

projít na článek

Vánoční otevírací doba

Milí zákazníci, letos jsme tu pro Vás i během vánočních svátků, jen máme trochu poupravenou otevírací dobu. Těšíme se na Vás!

projít na článek

Datart prodejny: adresy, otevírací doba

Bloudíte a nemůžete najít, kde je nejbližší Datart prodejna? Nebojte se. Jsme tu my, a přinášíme kompletní seznam všech Datart prodejen, kde se dozvíte adresu, kontakt i otevírací dobu jednotlivých poboček.

projít na článek

Lidl otevírací doba, otvírací doba o svátcích, seznam prodejen

Německý řetězec Lidl má po celé České republice 237 prodejen. Chcete znát jejich adresy a otevírací dobu? Připravili jsme přehledný seznam prodejen uspořádaný podle krajů, ve kterém přinášíme odpovědi!

projít na článek

Otevírací doba během svátků 2023

Dovolujeme si vás informovat o naší otevírací době během letošních svátků. Během zavřených dnů neprobíhá žádná expedice a nejsou uskutečňovány rozvozy. The post Otevírací doba během svátků 2023 appeared first on Technopark.

projít na článek

Otevírací doba

27. 29. 12. ZAVŘENO! Těšit se na Vás budeme opět 2. 1. Přejeme hezké Vánoce! The post Otevírací doba first appeared on Oční optika Strossmayerovo náměstí.

projít na článek