Program STIN/STAVDATA

Vážení zákazníci,rádi bychom Vám také připomněli Program STIN/STAVDATA, který umožňuje výpočet orientační ceny stavebního objektu a stavby na základě zadaných měrných jednotek. Program má nyní aktualizovanou a rozšířenou databázi ukazatelů, navíc také byly doplněny další funkce při tvorbě cenového modelu objektů a stavby.DEMO verze programu je k dispozici na požádání (na email: [email protected] nebo telefonicky: + 420 606 817 816).Vaše UNIKA Článek Program STIN/STAVDATA se nejdříve objevil na Kaisler Unika.

projít na článek

Stín jedině pod markýzou

Jak zajistit příjemný stín na terase či před Vaší restaurací jedině s našimi výsuvnými markýzami. V nabídce máme opravdu velkou škálu typů markýz standardní markýzy, kazetové markýzy či samostatně stojící markýzy. Takže si vyberete na 100%. Stačí mít je

projít na článek

Než do Sudet vkročil stín

Rozhovor Milana Šefla o Rozhledně a o Sudetech vyšel nedávno v Týdeníku Rozhlas. Přečíst si ho můžete po kliknutí na obrázek.

projít na článek

Rozhovor v Týdeníku Rozhlas

Než do Sudet vkročil stín - tak se jmenuje rozhovor o Rozhledně a podobných věcech v aktuálním vydání Týdeníku Rozhlas, děkuji Milanovi Šeflovi!

projít na článek

Program školení Metrologie 2011

Program odborného školení ZPA Nová Paka, a.s. pro montážní, servisní a projekční techniky pracovních měřidel stanovených.

projít na článek

Nabídněte svůj program

Pokud byste chtěli přispět do letošní programové nabídky, neváhejte a vyplňte formulář. Budeme rádi za jakýkoliv odborný program nebo případné šíření dalším potenciálním lektorům.

projít na článek