Prohlédněte si video o našem novém snímači RESOLUTE™ v provedení pro vakuum !

Skutečně absolutní optický snímač RESOLUTE UHV, určený pro instalaci ve vakuu, nabízí rozlišení 1 nm pro lineární a rotační aplikace a submikronovou přesnost.

projít na článek

RESOLUTE™ absolutní snímací UHV systém s lineárním měřítkem RSLA30

RESOLUTE™ absolutní snímací UHV systém s lineárním měřítkem RSLA30. RESOLUTE™ je první absolutní optický snímač na světě schopný rozlišení 32 bitů při rychlosti 36 000 ot./min.

projít na článek

RESOLUTE™ absolutní snímací UHV systém s lineárním měřítkem RTLA30

RESOLUTE™ UHV (Ultra-High Vacuum) absolutní odměřovací systém s lineárním měřítkem RTLA30. RESOLUTE™ je první absolutní optický snímač na světě schopný rozlišení 32 bitů při rychlosti 36 000 ot./min.

projít na článek

RESOLUTE™ absolutní snímací UHV systém s lineárním měřítkem RELA30

RESOLUTE™ absolutní odměřovací systém s lineárním měřítkem RELA30. RESOLUTE™ je první absolutní optický snímač na světě schopný rozlišení 32 bitů při rychlosti 36 000 ot./min.

projít na článek

Absolutní lineární a rotační (úhlový) snímač RESOLUTE™ s interface Siemens DRIVE-CLiQ

Siemens DRIVE-CLiQ je inovativní komunikační interface pro spojení pohonů SINUMERIK a SINAMICS se snímači a přímými odměřovacími systémy. Absolutní optický snímač RESOLUTE s interface DRIVE-CLiQ umožňuje výrobcům strojů dosáhnout ještě vyššího výkonu a vě

projít na článek

RESOLUTE™ se sériovou komunikací FANUC

Absolutní snímač RESOLUTE společnosti Renishaw, který je teď dostupný se sériovou komunikací FANUC v lineárním provedení, poskytuje přesnost nižší než jeden mikron a rozlišení do 1 nm. Řada snímačů RESOLUTE je proto ideální pro výrobce přesných obráběcích

projít na článek