Project Manager

Komunikační agentura ABSOLOOK s.r.o., poskytující klientům fullservisové reklamní služby, hledá do svého dynamického týmu kolegu/kolegyni na pozici: Project Manager Co bude Tvým úkolem: Příprava a vedení klientských projektů, jejich podpora a kontrola realizační fáze projektů, vlastní realizace projektů – odpovědnost za celý průběh realizované zakázky Přímá komunikace s klienty Příprava finančních plánů a rozpočtů, reportů Kontrola čerpání rozpočtu jednotlivých projektů Spolupráce s ostatními členy teamu, spolupráce s externisty Administrativa spojená s projekty Co od Tebe očekáváme: Přehled a zkušenosti v rámci digitálního marketingu Znalost Google Analytics, GTM, Search Console, Merchant Center, Zboží/Heureka, AdWords, Sklik, Facebook kampaně, emailing Základy HTML a zkušenosti s tvorbou webových stránek a aplikací Zkušenosti s direct plánováním a nákupem digitálního prostoru Základní přehled v trendech, novinkách apod. Zkušenosti s projektovým managementem Velkou výhodou je základní přehled v IT Logické a analytické myšlení Obchodní dovednosti Svědomitost, zodpovědnost, důslednost Znalost anglického jazyka na komunikativní úrovni Co Ti nabízíme: Odpovídající finanční ohodnocení Práci na zajímavých a prestižních projektech Zajímavou a obsahově bohatou práci Možnost dalšího vzdělávání Telefon, notebook a služební auto i pro soukromé účely Flexibilní pracovní doba či možnost homeoffice Nástup ihned Místo výkonu práce Roztoky u Prahy Pakliže Tě pozice zaujala, pošli nám svoje CV a my se ozveme co nejdříve. [email protected] The post Project Manager appeared first on Absolook.

projít na článek

Asus – Project Precog

https://www.asus.com/Project-Precog/ The post Asus – Project Precog appeared first on Petr Slobodzian – Designer.

projít na článek

Nová aplikace Easy To-Do Manager

Easy To-Do Manager je velice jednoduchá a přehledná task manager aplikace, která vám pomůže s plánováním a následným dokončením vašich každodenních úkolů. Základní funkce aplikace: přidání nového úkolu mazání / editace vybraného úkolu přidání nov

projít na článek

Kritická zranitelnost pluginu WP File Manager

informace o kritické zranitelnosti pluginu WP File Manager. Kontaktuji vás, protože máte administrátorský účet na webu, kde se tento plugin ve zranitelné verzi používá. Chyba umožňuje útočníkovi na server nahrát vlastní PHP soubor a získat tak kompletní k

projít na článek

Extrémně výkonný Jaguar XE SV Project 8

Nový Jaguar XE SV Project 8 je dalším sportovním vozem z řady Collector’s Edition navrženým, zkonstruovaným a vyrobeným divizí SVO.

projít na článek

Hyundai i30 N Project C slaví světovou premiéru

Hyundai i30 N Project C slaví světovou premiéru na Frankfurtském autosalonu 2019: Speciální úpravy pro originální ikonu „Namyang + Nürburgring“.

projít na článek