Project Speed – rychlá hračka pro miliardáře

Rychlost, elegance a přepychové vybavení. Tak by se dala charakterizovat nová koncepce luxusní jachty od norského designéra Kurta Stranda. Projekt s jednoduchým názvem Project Speed je luxusní loď o velikosti 93 metrů, navržená pro bezproblémový život 12 hostů + prostorem pro 28 člennou posádku, která se postará o vaše pohodlí. O tom že se nejedná o žádnou maličkost, vás přesvědčí opravdu velká (300m2) paluba. Ta je vybavena nekonečným bazénem, plně vybaveným barem, dostatečným prostorem pro odpočinek na lehátkách a zasunovací střechou. Která je vyrobena z fólie používané při výrobě LCD panelu a můžete tak celou střechu ztmavit stiskem tlačítka nebo ťuknutím na display mobilu v konkrétní aplikaci. Jelikož se zatím jedná o koncept, žádné informace o ceně nejsou známy. Nicméně co se týká pohonu, měly by se o něj starat 4 naftové motory MTU 16V2000 M96, každý s výkonem 2 600 koní – tedy celkovým výkonem 10 400 koní. „Přenos“ výkonu je plánován pomocí vodních trysek značky Rolls-Royce. Vzhledem k těmto údajům, uvádí oficiální zdroje maximální rychlost kolem 32 uzlů. A dojezd při cestovní rychlosti 12 uzlů by měl činit více než 3 500 námořních mil. O gyroskopickou stabilizaci se postarají stabilizátory Seakeeper M35, které aktuálně patří mezi to nejlepší, co lze na trhu najít.

projít na článek

Speed Festival 2023

Naše podzimní vyjíždka 23. 9. 2023 nás zavedla na Speed Festival do České Lípy. [See image gallery at rollsroyceclub.cz] The post Speed Festival 2023 appeared first on Rolls-Royce & Bentley Club ČR.

projít na článek

Construction of the Herink project continue!

Currently, the construction of individual houses of the Herink project with utility networks is already underway. Earthworks, construction of foundations, construction of houses are in progress. More information about the Herink Gardens project at website

projít na článek

Letadlo hračka

Hračka letadlo Dřevěné dárky letadla zajímavé letadlo hračka Pilatus hornoplošník má otočnou vrtuli i kolečka. Mimořádně krásný dárek pro děti i pány. Máme i na podstavci či z možností věnování na hračku.

projít na článek

Maxi-Mravenec Franta. Hračka na klíček pro kluky.

Hračka mravenec Franta pro kluky Plechová mechanická hračka na klíček vtipná hračka mravenec Franta s velmi výkonými nožkami chodí i hlavou vzhůru a při svých rozměrech délka 17 cm, šřka 8 cm a výška 8 cm překonává i velké překážky, nebo se prostě př

projít na článek

Pojízdný buldozer - dřevěná hračka

Hračka dřevěný buldozer dárek pro řidiče buldozeru Plně pojízdný buldozer s pohyblivou lžící. Odolná hračka pro děti.

projít na článek