Projekt Republika

V uplynulých dnech pořádala Akademie mladých občanů zajímavé studentské klání spočívající v sepsání eseje na téma pravomoci českého prezidenta. Z odeslaných esejí vybrali pořadatelé 25 studentů, kteří se účastnili třídenního soutěžně-vzdělávacího semináře v Praze.

projít na článek

Projekt INOVACE – UNIKÁTNÍ ROBOTICKÝ MANIPULÁTOR – UCHOPOVAČ

Projekt INOVACE – UNIKÁTNÍ ROBOTICKÝ MANIPULÁTOR – UCHOPOVAČ byl spolufinancován Evropskou unií Cílem projektu je zahájit výrobu unikátního robotického manipulátoru schopného manipulace s širokou škálou břemen a širokou škálou pohybů s nimi. Projekt počít

projít na článek

PROJEKT: „Rekonstrukce rybníka Spytovický Zadní a historického náhonu na p.č. 512“

Ke dni 15.9.2022 byl dokončen projekt Rekonstrukce rybníka Spytovický Zadní a historického náhonu p.č. 512 . Více informací naleznete na stránce projektu.

projít na článek

Projekt KOSTKY

Po úspěchu z předchozího roku jsme se rozhodli obnovit projekt KOSTKY, který se zabývá prevencí užívání návykových látek v čele s kouřením, dále pak stresem a kyberšikanou.

projít na článek

Projekt Youth 4 Impact

Projekt Youth 4 Impact na naší škole 2. 10. – 6. 10. 2023 Projekt Youth 4 Impact spojuje mladé lidi odlišných kultur a národností, aby se seznámili se zvyky, tradicemi a situací v jiných zemích a stali se tak generací, která prolomí prohlubující se meziku

projít na článek

Týdenní žurnál: #24: ConfidentUI™: Nový projekt pro UI designéry

Záznam z týdne 23.–29. 1. 2023. Nový projekt pro globální trh. ConfidentUI™: The UI Designer’s Timeless Handbook. Jak píšu anglické texty?

projít na článek