Projektové dny - projekt CPTO SČK

V rámci projektu Cestou přírodovědných a technických oborů napříč Středočeským krajem, o kterém podrobněji píšeme ZDE, probíhaly na naší škole v týdnu po jarních prázdninách Projektové dny pro ZŠ ze Slaného a okolí. V pondělí probíhaly přípravy a také nás čekala návštěva 3. třídy ze ZŠ Háje, kterou si mimo projekt domluvila pí. učitelka Zímová.

projít na článek

Projekt CPTO SČK

Naše škola je zapojena do projektu Cestou přírodovědných a technických oborů napříč Středočeským krajem.Projekt řeší modernizaci chemické laboratoře školy, pravidelnou výuku žáků regionálních ZŠ, projektové dny pro ZŠ, přírodovědný kroužek ZKOUMÁLEK.Náš p

projít na článek

Slavnostní předání nové laboratoře

V rámci projektu Cestou přírodovědných a technických oborů napříč Středočeským krajem (CPTO SČK) byla modernizována laboratoř na našem gymnáziu, která byla dnes slavnostně zprovozněna.

projít na článek

Prezentační materiál projektu CPTO SČK naší školy

Vlajkovou lodí naší účasti v projektu je bezpochyby volno-časový kroužek pro zvídavé žáky nižšího stupně základních škol v regionu - Zkoumálek...  Celý článek ke stažení najdete zde: Prezentační materiál.

projít na článek

Žáci Smart Academia opět v našich laboratořích

Žáci 4. a 5. třídy Smart Academia Základní Školy Hostivice přijeli v pátek 12. ledna 2018 v rámci udržitelnosti projektu CPTO Středočeského kraje opět do našich laboratoří, kde poznávali přírodní vědy prostřednictvím badatelsky orientované výuky.

projít na článek

Program na podporu stáží žáků a studentů ve firmách 2019

Cíle projektu: Projekční společnost TZB-energie CZ s.r.o. se zabývá projektovou činností ve výstavbě v oblasti techniky prostředí staveb a energetické náročnosti budov. Nabízí investorům kvalitní zpracování projektové dokumentace tak, aby se každý klient

projít na článek