Prokop s Tománkem na Rally Poland desátí

Z třináctého místa průběžného pořadí vstupovala posádka Fordu Fiesty WRC v barvách Jipocar Czech National Teamu do druhé poloviny Rally Poland, kde na ni v sobotu a neděli čekalo čtrnáct rychlostních zkoušek s 211 ostrými kilometry.

projít na článek

Prokop s Tománkem na Rally Poland jedenáctí

Mistrovství světa v rally pokračovalo první prázdninový víkend svým sedmým dějstvím u našich severních sousedů. Extrémně rychlé šotolinové tratě a účast posádky Jipocar Czech National Teamu lákají, stejně jako minulý rok, davy českých fanoušků.

projít na článek

Martin Prokop v Polsku čtvrtý.

Martin Prokop s Janem Tománkem dokončili Baja Poland na čtvrtém místě celkové klasifikace a v průběžném pořadí šampionátu jim patří aktuálně třetí příčka.

projít na článek

Martin Prokop poslední den Rally Catalunya havaroval

V předchozích sezonách bývala španělská Rally Catalunya vždy přibližně desátou soutěží v Mistrovství světa v rally, na které český pilot Martin Prokop startoval. Letos však Jihlavský rodák se spolujezdcem Janem Tománkem do sezony naskočili až třetím závod

projít na článek

Martin Prokop po vynikajícím výkonu šestý na Rally Mexico

Velice slušně rozjetou mexickou rally měla po dvou etapách posádka Jipocar Czech National Teamu. Martin Prokop s Janem Tománkem vstupovali do sobotního programu osmi rychlostních zkoušek ze sedmého místa celkové klasifikace a po vydařeném dni se vyhoupli

projít na článek

Martin Prokop veze z Rally Catalunya výborné sedmé místo

Katalánská rally skončila pro posádku Jipocar Czech National Teamu skvělým sedmým místem, když se Martin Prokop s Janem Tománkem během poslední etapy na španělském asfaltu dokázali posunout z devátého na sedmé místo celkové klasifikace.

projít na článek