Prokop se dvakrát málem loučil s Dakarem…

Zdálo by se, že Martin Prokop s Janem Tománkem proplouvají letošním obzvláště náročným Dakarem, ze kterého již vypadla celá řada favoritů zvučných jmen, bez větších potíží. V desáté a jedenácté etapě jim však dvakrát málem skončily veškeré naděje nejen na výsledek ve vysněné top 10, ale málem své účinkování v soutěži ukončili nadobro. V úterý se jen díky pomoci Tomáše Ouředníčka z týmu South Racing dostali ke svým mechanikům, aby na jejich Fordu Raptor F-150 vyměnili nefunkční alternátor a ve středu kvůli porouchané spojce málem uvízli v těžkém terénu. I přes všechny potíže ztratili v celkové klasifikaci pouze jedinou příčku a jsou aktuálně osmou nejlepší posádkou kategorie automobilů.

projít na článek

Martin Prokop se loučil s Dakarem 2017

Martin Prokop se rozloučil s letošním Dakarem a chce se vrátit příští rok.

projít na článek

Téměř 3000 posedlých Dakarem!

...tak by se dalo nazvat víkendové setkání téměř třech tisíc posedlých Dakarem na Sedlčanské kotlině. Ta praskala ve švech pod náporem nadšených fanoušků, dakarských speciálů a celého týmu Big Shock! Racing.

projít na článek

Hail Rally završila přípravu posádek na Dakar

Hail Toyota International Rally přinesla poslední možnost otestovat techniku před blížícím se Dakarem. Tuto možnost využil skvělým způsobem Martin Prokop i Miroslav Zapletal se spolujezdcem Markem Sýkorou. Největší zastoupení však na této cross country ra

projít na článek

Martin Prokop sedmý na Abu Dhabi Desert Challenge 2019

závodě Abu Dhabi Desert Challenge, po dramatickém průběhu Martin Prokop s Viktorem Chytkou obsadili sedmé místo! Poslechněte si, co k tomu říká přímo Martin Prokop.

projít na článek

Martin Prokop na skvělém pátém místě v Qatar XC Rally 2018

Martin Prokop s navigátorem Davidem Pabiškou dokončil Qatar Cross Country Rally 2018, čtvrtého závodu MS v crosscountry rally na výborném pátém místě celkové klasifikace. Průběh soutěže nejlépe ukáže sám pilot Martin Prokop ve videu a fotoreportáži.

projít na článek