Proměna restaurace

Jako vždy - jednoduché kouzlo proměny díky textilním materiálům, jejich barvě a výslednému tvaru.

projít na článek

Proměna ložnice v exotiku tropického Tichomoří

Vždy je udivující síla barev a designu, která dokáže překvapit a dát interieru naprosto odlišný charakter. Přitom jde o jednoduchou obměnu dekorací.

projít na článek

Efektní proměna ložnice s baldachýny a přehozem

Zkosená stěna nad lůžkem je jako stvořená pro textilní dekoraci, tvořící baldachýny podél oken. Původně strohá ložnice působí po dokončení realizace zcela odlišným dojmem.

projít na článek

Zcela nedostačující tempo výstavby čisté energie

Tempem, kterým dnes pokračuje výstavba zdrojů čisté energie, bychom dosáhli celosvětové přestavby za 400 let. To je samozřejmě zcela nedostačující a znamenalo by to zánik civilizace a velikou přeměnu veškerého života na Zemi. Abychom zabránili nejhorším s

projít na článek

Website Mechové obrazy a dekorace (ukončeno)

WWW.MECHDEKORACE.CZ Dekorativní mechové plochy jsou ideálním způsobem, jak během krátké chvíle velmi efektivně a stylově oživit Váš domov, kancelářské prostory nebo restaurace.

projít na článek

Čištění ucpaných odpadů v gastroprovozech

Kromě domácností jsou našimi častými zákazníky i nejrůznější restaurace, hospody, bary, diskotéky či ubytovací zařízení. Je to právě tím, že většina návštěvníků neřeší co vylévá do odpadu nebo to je prostě jen dáno rychlostí, se kterou je zde třeba vařit

projít na článek