Pronájem kanceláří náměstí Míru 63/I

Aktuálně nabízíme k pronájmu dvě kanceláře v objektu nám. Míru 63/I, každá o velikosti cca 15 m2. Více informací a možnosti prohlídek u Petra Zíky, tel. 775190130, [email protected].

projít na článek

Pronájem kanceláří Vídeňská 9/IV

Aktuálně nabízíme k pronájmu volné kanceláře v objektu Vídeňská 9/IV, o velikosti cca 15 m2. Více informací a možnosti prohlídek u Petra Zíky, tel. 775190130, [email protected].

projít na článek

Atypické vybavení kanceláří Brož Montáže

Podrobné informace Vám podáme na tel. 603 440 471. Rádi odpovíme na Vaše dotazy. The post Atypické vybavení kanceláří Brož Montáže appeared first on NO+BL kancelářský nábytek a kancelářské židle Praha.

projít na článek

Větve z vánočního smrku ze Staroměstského náměstí potěšily zvířata v pražské zoo

Poté, co splnil vánoční smrk svůj úkol potěšit vánoční atmosférou všechny příchozí na Staroměstské náměstí, potěší i zvířata v pražské zoologické zahradě.

projít na článek

Pronájem tiskárny. Jaké má výhody a jak funguje

Tiskárny jsou nepostradatelným zařízením většiny kanceláří a úřadů. V dnešní uspěchané době nám však nezbývá čas na starosti spojené s údržbou tiskáren, která je jak časově, tak finančně náročná. Přesně z těchto důvodů se čím dál tím víc společností rozho

projít na článek

Zrcadlo na míru

Kvalitní zrcadlo na míru Kleprlik Design je známá rámařská firma, která se specializuje na výrobu kvalitních rámů na fotografie, obrazy, plakáty a další umělecká díla. Zakládáme si na ruční výrobě rámových profilů a používáme pouze materiály nejvyšší kval

projít na článek