Pronájem skákacích hradů, malování na obličej Brno, Morava

Velký výběr skákacích hradů potěší organizátory dětských dní a firemních akcí. U nás najdete nafukovací atrakce s motivy nejoblíbenějších pohádek. Myslíme i na rodinné a narozeninové oslavy - u nás si můžete zapůjčit i menší skákací hrady na zahrady nebo i do vnitřních prostor.

projít na článek

Naučte se na skákacích botách vyskakovat až 2 metry do výšky

Skákací boty jsou bezvadnou adrenalinovou hračkou, která umožňuje všem odvážlivcům skákat dva metry do výšky a tři metry do dálky! Pokud je řeč přímo o skákacích botách, setkáte se i s názvy sedmimílové boty či anglicky poweriser, Poslední zmiňovaný pojem

projít na článek

Dětské dny

Začínají se objednávat termíny na dětské dny a firemní rodinné dny. Nezapomeňte si objednat svůj termín včas ! Využijte rozmanitý výběr skákacích hradů, malířek obličejů a klaunů a dalších zábavných atrakcí...

projít na článek

Ozvučování, moderování, program

Nabízíme komplexní zajištění akcí: moderování, ozvučení, moderované soutěže, tvarování balonků, plackování, malování na obličej, program na dětské dny, program do škol.

projít na článek

Skákací hrad Pastelky 6x5x3m

Pronájem skákacího hradu. Profesionální, bezpečný skákací hrad české výroby Pastelky 6x5x3 m. Obří skákací hrad doporučujeme zejména na střední a větší akce. Kvalitní provedení PVC s vyztuženými bočnicemi pro maximální bezpečnost.

projít na článek

Červený skákací hrad 5x4x3m

Pronájem skákacího hradu střední velikosti. Profesionální, bezpečný skákací hrad české výroby 5x4x3 m. Hrad střední velikosti doporučujeme spíše na menší a střední akce. Kvalitní provedení PVC s vyztuženými bočnicemi pro maximální bezpečnost.

projít na článek