Prosincové ohlédnutí

Prosinec nám přinesl spoustu krásných, do vánočního kabátku laděných setkání a příjemně tak zakončil celý rok 2023. Společně jsme se vydali na komentovanou vycházku po plzeňských kostelech v centru města, které mají zvláště v čase adventu své jedinečné kouzlo, tvořili jsme úžasné hvězdy z papírových sáčků a stromečky ze starých knih, cestovali po Indonésii i za vánoční atmosférou po Evropě, společně snídali a jindy se sešli u kávy, povídali si o bylinkách, poeticky se zasnili při Literárním čaji o páté, hráli společenské hry a zkoukli TOTEMové kino, zahráli si pétanque, zase o trochu více porozuměli chytrým telefonům, cvičili, vyšlápli si na nedalekou Radyni a nechali tam i ozdobený stromeček pro zvířátka, a rozloučili jsme se na našich pravidelných kurzech. Za zmínku jistě stojí také mezigenerační setkání tradiční Vaření s babičkou v TOTEMovém domečku, premiéra vědomostního kvízu na Gymnáziu Luďka Pika, krásné Adventní rozjímání na újezdské základní škole, Mikulášská nadílka na 50. MŠ a dvě setkání dětí a seniorů u nás na zahrádce. Byl to krásný konec roku. Těšíme se, co nám přinese rok příští. The post Prosincové ohlédnutí appeared first on TOTEM Plzeň.

projít na článek

PROSINCOVÉ ON-LINE KÁVY PRO VÁS

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = '//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1version=v2.6'; fjs.parentNode.insertBefore(js

projít na článek

Ohlédnutí za rokem 2018 a výhled na rok 2019

Anežka DrahotováReprezentantka ČR v atletice (chůze 20 km) 20186. místo MS družstev v chůzi Taicang Čína (chůze 20 km) 2. místo ME Berlín (chůze 20 km)2. místo Anketa Atlet roku 2018 2019MS v atletice (chůze 20 km) v Dauhá v Kataru od 28. září do 6. ří

projít na článek

Centrální bankéři se do zvyšování sazeb v příštím roce nepohrnou

Prosincové zasedání bankovní rady ČNB podle předpokladu žádné změny v nastavení měnověpolitických parametrů nepřineslo. S úrokovými sazbami se nehýbalo a hlavní úroková sazba zůstala jednomyslně ponechána na úrovni 0,25 %.

projít na článek

Předání ručně malovaných obrazů z prosincové soutěže

V prosinci probíhala velká soutěž o ručně malované obrazy dle dodaných fotografií od výherců. Chvíli samozřejmě trvalo, než se všechny obrazy namalovali a nyní je již můžeme předat šťastným výhercům.

projít na článek

Prosincové zasedání bankovní rady ČNB přineslo očekávanou stabilitu úrokových sazeb

Bankovní rada České národní banky (ČNB) ponechala na prosincovém zasedání nepřekvapivě úrokové sazby opět beze změny a hlavní sazba, dvoutýdenní repo, tak setrvává na úrovni 7,00 %. Naposledy se přitom sazby zvyšovaly v červnu, kdy byl ještě guvernérem J.

projít na článek