Prosklený prostor není hrozbou, ale místem odpočinku za každého počasí

Divákem v jedinečném kouzelném divadle se může stát ten, kdo má možnost prožít průběh dne a střídání ročních období v zimní zahradě – rozšířeném obytném prostoru, spojovacím můstku mezi interiérem a venkovním prostředím. Každého zájemce o zimní zahradu jistě zajímá, co znamená zimní zahrada ze stavebně technického hlediska a co od proskleného prostoru může očekávat. Správně navržená a realizovaná zimní zahrada se jistě stane exkluzivním obytným prostorem, kde lze trávit většinu času během...

projít na článek

Zajímavý, prosklený altánek - Slapy, červen 2021

Zajímavě provedený, čtyřboký, zahradní altán pro zákazníka na Slapy. Tento zahradní altán v kombinaci zelené a bílé barvy je krásným doplňkem do každé zahrady a skvěle poslouží k posezení v nepříznivém počasí.

projít na článek

Benešova vila v Sezimově Ústí

Benešova vila je letní dům, který si nechal v Sezimově Ústí postavit Edvard Beneš se svou ženou Hanou. Vila se zahradou se nachází na místě, kde měl podle tradice kázat mistr Jan Hus. Hrobka v zahradě je místem posledního odpočinku manželů Benešových.

projít na článek

Kupujeme sedací soupravu

KOMERČNÍ PREZENTACE Výběr kvalitního nábytku vypovídá mnohé o vkusu majitele, formuje styl bydlení a zdůrazňuje charakter obytného prostoru. V dnešním silně konkurenčním prostředí se může prosadit u každého kusu nábytku pouze dokonalé provedení, elegan

projít na článek

Počasí Las Palmas

Aktuální počasí v hlavním městě na severu Gran Canaria s předpovědí počasí. 

projít na článek

Pěstování zeleniny, bylinek a koření na jednom záhoně

Zahrada může být nejen místem, kde pěstujete chutnou a zdravou zeleninu, ale také místem, kde můžete experimentovat s kombinací různých..

projít na článek