Prostřeno! (Pod povrchem…) – Vladimír Blažek

Vernisáž: 1.9.2022 v 17:00Výstava: 1.9. – 30.9.2022 Základním konceptem výstavy je téma recyklace, transformace a znovuzrození, kdy skrze parafrázované duchampovské gesto vyřazené ubrusy začínají v prostorách galerie svoji novou existenci. Podobně autor pracuje i s podobiznami svých předků, jejichž historii nezná. Tato absence vytváří prostor pro imaginaci a fotografie se tak stává plátnem, do něhož projektuje svoje představy o vyšívaném vzoru a barvách, které by s nimi mohly korespondovat. Postupný vznik vyšívaného vzoru do jisté míry kopíruje i dříve používaný proces vyvolávání snímku z negativu. Ornament, evokující svojí opakovatelností pocit řádu, předvídatelnosti, jistoty kontrastuje s otevřeností lidského života, nejistoty a nevyzpytatelnosti osudu. The post Prostřeno! (Pod povrchem…) – Vladimír Blažek first appeared on Visio Art Gallery.

projít na článek

Recky II #17 (host: Vladimír Prokoš, Fleshless) Phobia Journal, Bestial Therapy, Ravenhill, Votchi

Vladimír Prokoš je zpěvákem legendární české death-grindové kapely Fleshless, která má za sebou zajímavou a úspěšnou kariéru, a také je pořadatelem dvou festivalů Nice To Eat You Deathfest a United in Brutality, které se konají v kempu v Srbské Kamenici.

projít na článek

Galén 25! Čtvrtek 25. října v Semaforu.

Nakladatelství Galén oslaví na konci roku 2018 své pětadvacáté narozeniny. Pozvání do divadla Semafor přijali písničkáři s Galénem po léta spojení....  Jiří Suchý, Vladimír Merta, Vladimír Mišík, Vlastimil Třešňák, Jaroslav Hutka, Jiří Dědeček, Jan Burian

projít na článek

Starosta u seniorů

Starosta obce Vladimír Paulík navštívil v předvánočním čase seniory v místní DPS.

projít na článek

Ocenění nejlepším

Vladimír Paulík,starosta obce pozval úspěšné reprezentanty obce na slavnostní odpoledne.

projít na článek

Pronájem zařízeného bytu 1+1 Praha 3 Žižkov, Ondříčkova

Pronájem bytu 1+1 Praha 3 Žižkov, Ondříčkova Pronájem světlého zařízeného bytu 1+kk, 40 m2 v 8 patře panelového domu s výtahem do 7 patra (půl patra je nutno jít po schodech). Pronájem bytu 1+1 Praha 3 Žižkov, Ondříčkova Velmi má hezký výhled do parku.

projít na článek