Provokace, odvaha i meanstreamem opomíjená témata: Underground Overtake neboli UGOT zamíří poprvé do Prahy!

Underground Overtake neboli UGOT míří poprvé do Prahy, kde už v pátek 16. srpna obsadí prostor za Fuchsem! Na konci léta se tak stane realitou to, o čem se už ve F2 dlouho mluví: na Štvanici vyroste open air stage a proběhne minifest! Za konceptem UGOT stojí slovenský rapper Dušan Vlk. Název vychází z [] The post Provokace, odvaha i meanstreamem opomíjená témata: Underground Overtake neboli UGOT zamíří poprvé do Prahy! appeared first on CZECHMAG.

projít na článek

Carboniacup letos podruhé na Slovakia Ringu, jako dvojzávod

Carboniacup letos podruhé zamíří ke slovenským kolegům na okruh blízko Orechovej Potoni, neboli na Slovakia Ring a pojede se předposlední dvojzávod sezóny.

projít na článek

Nejlepší světoví tanečníci a tanečnice zamíří do Brna

Kompletní světová taneční špička ve standardních i latinsko-amerických tancích se od 7. do 9. října sejde v brněnské Městské sportovní hale Vodova na Brno Open 2023. Vyvrcholením všech soutěží bude Mistrovství světa U21 v latinsko-amerických tancích a Mis

projít na článek

VODNÍ DÍLA JÁCHYMOVSKA

Voda - opomíjená síla, která však byla zcela nezbytná nejen pro život, ale i pro práci.

projít na článek

SmartMania.cz // Populární Roblox zamíří na PlayStation. Vydání je na spadnutí

Oblíbená hra Roblox rozšíří seznam podporovaných platforem V říjnu se podívá na PlayStation 4 a 5 Kdy zamíří také na Switch, je prozatím záhadou Zatímco dříve narozeným patrně hra jménem Roblox nic neřekne, mezi mladší populací se jedná o podobný hit, jak

projít na článek

ŠTĚP JOSEF Ing. /1863 - 1926/

Horní správce, ministerský a tajný císařský rada, spoluzakladatel lázní v Jáchymově. Muž stojící u zrodu lázeňství, propagátor Jáchymova a přesto opomíjená postava.

projít na článek