Provozní aotevírací doba ovánocích

Kladno: Výroba a provozovna v Kladně bude přes vánoční svátky uzavřena. Poslední pracovní výrobní a expediční den roku 2022 bude pátek 23.12. 2022 a to pouze do 12 hod. Doksy: Prodejna vč. Zásilkovny a PPL bude otevřena ve středu 28.12. a ve čtvrtek 29.12. vždy 8-16 hod, v pátek 30.12. bude otevírací doba od 8-14 hod. Děkujeme Vám za spolupráci, přejeme Vám krásné vánoční svátky a těšíme se na setkávání v r. 2023! The post Provozní a otevírací doba o vánocích appeared first on rollpap.cz.

projít na článek

Otevírací doba

27. 29. 12. ZAVŘENO! Těšit se na Vás budeme opět 2. 1. Přejeme hezké Vánoce! The post Otevírací doba first appeared on Oční optika Strossmayerovo náměstí.

projít na článek

Lidl otevírací doba, otvírací doba o svátcích, seznam prodejen

Německý řetězec Lidl má po celé České republice 237 prodejen. Chcete znát jejich adresy a otevírací dobu? Připravili jsme přehledný seznam prodejen uspořádaný podle krajů, ve kterém přinášíme odpovědi!

projít na článek

Otevírací doba během svátků 2023

Dovolujeme si vás informovat o naší otevírací době během letošních svátků. Během zavřených dnů neprobíhá žádná expedice a nejsou uskutečňovány rozvozy. The post Otevírací doba během svátků 2023 appeared first on Technopark.

projít na článek

Měděné trubky a jejich odolnost

Pro svoji vysokou odolnost jsou měděné trubky v současnosti hojně používané především pro rozvody vody či plynu. Je to dáno mimořádnou odolností měděných trubek vůči tlaku, kdy povolený maximální provozní tlak se udává při hodnotách součinitele bezpečnost

projít na článek

Otevírací doba Lidl a otvírací doba o svátcích 2024

Pokud patříte mezi ty, kteří rádi využívají státní svátky k tomu, aby uskutečnili větší nákup a navštívili své oblíbené prodejny, podívejte se raději na to, jak mají v roce 2024 otevřené prodejny Lidl o státní svátky. Díky tomu zjistíte, kdy se můžete vyd

projít na článek