Prožijte jaro bez přidaného cukru

Jarní období nás přímo láká k novým začátkům a zvýšené aktivitě a s tím často také pocit potřeby doplnit energii. Je ale důležité dbát na její zdroj a ideálně pak na celkově vyváženou stravu. Pro kvalitní zdroj energie jsou obecně hodně důležité potraviny bez přidaného cukru! I když se zdá, že máme dostatek pohybu a pečujeme o své zdraví, přebytečný cukr v naší stravě může způsobit únavu a výkyvy nálady. Proto je poměrně důležité, abychom si vybírali ideálně potraviny, které obsahují cukry přirozeně a žádné další do nich nejsou příliš přidávány. Jednou z výhod takové stravy bude její pozitivní vliv na stabilitu vaší energie. Bez skoků hladiny cukru v krvi se snadněji vyvarujeme výkyvům, ať už únavy nebo nálady, což vám umožní prožívat aktivní dny opravdu naplno. Nejvíce přidaného cukru najdete v ochucených potravinách a nápojích, kde je přidaný cukr hlavním nositelem chuti. Nejčastěji a nejvíce takového cukru pak obsahují limonády, ochucené minerální vody, slazené kávy či čaje a také alkohol, především míchané drinky a likéry. A samozřejmě pak také sladkosti, jako jsou čokolády, bonbóny, sušenky, dorty, zmrzliny a také například pečivo. Buďte ale obezřetní také při výběru snídaňových cereálií a ochucených mléčných výrobků. Vždy myslete na to, že přidaný cukr může být i tam, kde byste jej vůbec nečekali. Pokud se výše uvedenému chcete vědomě vyhnout, potraviny bez přidaného cukru jsou dnes poměrně snadno dostupné a mohou být součástí vaší každodenní stravy. Pokud například často cestujete nebo mezi hlavními jídly nemáte prostor se zastavit, můžete mít při sobě sušené ovoce, oříšky, tyčinky nebo další produkty, které vám poskytnou potřebnou energii bez rizika nežádoucích cukrových špiček.  V Bombusu jsme našli způsob, jak vám přinést chutné a zdravé alternativy bez nutnosti přislazovat nebo přidávat nadbytečné cukry. Snažíme se řídit heslem MÉNĚ INGREDIENCÍ, VÍCE CHUTI! Článek Prožijte jaro bez přidaného cukru se nejdříve objevil na Bombus energy.

projít na článek

Jaro s AQUATICA KOI CENTREM - jaro plné novinek a překvapení

Vážení zákazníci pro letošní jezírkovou sezónu jsme pro vás připravili: novinky v sortimentu, jarní akční nabídku a nové KOI.

projít na článek

Jaro je tady

A je to tady. Slunce pomalu začíná ukazovat svou teplejší tvář. Svět se začíná plnit pestrými barvami. Vzduchem se začíná ozývat zpěv ptáků a smogový zápach střídají vůně prvních kvetoucích květin a stromů. Pokud právě začínáte přemýšlet nad tím, že po zi

projít na článek

Přivítejte jaro ve vaší domácnosti - dobré rady a inspirace

Jaro je jedno z nejkrásnějších ročních období, nese s sebou nával nové energie plné barev a radosti. Přinášíme Vám širokou škálu nápadů a inspirací pomocí kterých rozzáříte svůj příbytek v pestrých jarních barvách. Nechte jarní květiny vykvést po celé lož

projít na článek

TANEČNÍ KURZY ZÁKLADNÍ A POKRAČOVACÍ - Jaro 2014

         ROZVRH LEKCÍ   Základní kurzy / Pokračovačky - Jaro 2014 - Eurocentrum Jablonec n.N. Den Datum ZÁKLADNÍ Lekce Poznámky POKROČILÍ Lekce Poznámky ÚT 21.1. 18:30 - 20:15 1. Vyučovací 20:30 - 22:15 1. Vyučovací ÚT 28.1.

projít na článek