Průmyslový objekt České Budějovice

průmyslová podlaha protiskluzová Barrikade EP Multi, 1400 m2, léto 2019 Článek Průmyslový objekt České Budějovice se nejdříve objevil na Capro ČB.

projít na článek

Ubytování České Budějovice Jižní Čechy Penzion U LESA

UBYTOVÁNÍ ČESKÉ BUDĚJOVICE, UBYTOVÁNÍ V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH KRAJ a OKRES: Kraj Jihočeský , okres České Budějovice NÁZEV a ADRESA: Ubytování - Penzion U lesa Zavadilka 2150 České Budějovice 370 05 TELEFONNÍ ČÍSLO:

projít na článek

Ubytování České Budějovice, Jižní Čechy - Apartmán PF

KRAJ a OKRES: kraj JIHOČESKÝ okres ČESKÉ BUDĚJOVICE NÁZEV a ADRESA: Apartmán PF - Pavla Frydrychová Jana Milíče 16 370 01 České Budějovice 4 TELEFONNÍ ČÍSLO: 603 720 730 www stránky: www.apartmapf.cz E

projít na článek

Open QCC České Budějovice

Od úterý 25.dubna do středy 3.května 2023 se uskuteční tradiční turnaj v praktickém šachu Open QCC České Budějovice. Hraje se v důstojném prostředí kongresového sálu střední školy Polytechnické v Českých Budějovicích.

projít na článek

Český pohár 2023 – 6.kolo, výsledky

V neděli 17. prosince 2023 bylo odehráno finálové kolo Českého poháru v basketbalu na vozíku. Šesté kolo se konalo v hale ZŠ Kubatova České Budějovice. Pořadatelem byl klub Tigers České Budějovice, který letos nenašel přemožitele a 12x odešel jako vítěz.

projít na článek

Hotel Budweis České Budějovice

izolace stropu podzemních garáží Antol Flex 2K, včetně dodávky distančních a těsnících systémů pro monolitickou konstrukci garáží, léto 2012 Článek Hotel Budweis České Budějovice se nejdříve objevil na Capro ČB.

projít na článek