Průmyslový olej Petronas White Oil P15

Vážení zákazníci, v naší nabídce nyní nově najdete průmyslový bílý olej Petronas White Oil P15, který je minerálního původu a skládá se z vybraných a vysoce rafinovaných surovin nejvyššího standardu čistoty.

projít na článek

Prémiový motorový olej Petronas Syntium 7000 E 0W-30 v balení 4L

Motorový olej Petronas Syntium 7000 E 0W-30 spolehlivě ochrání naftové i benzínové motory, které běží v těch nejextrémnějších a nejnáročnějších jízdních podmínkách. Olej je vyroben ve spolupráci s významnými evropskými výrobci automobilů.

projít na článek

Polosyntetický olej Petronas Moto Sprinta F500 10W

Hledáte kvalitní olej pro váš skútr či motocykl? V naší nabídce najdete polosyntetický olej Petronas Moto Sprinta F500 10W, který je vhodný do 4taktních motorů. Perfektně obstojí při použití u skútrů, silničních i terénních motocyklů.

projít na článek

Motorový olej Petronas Syntium 5000 AV 5W-30 pro zpětné zpracování výfukových plynů

Hledáte motorový olej, který je vhodný do motorů využívajících zpětné zpracování výfukových plynů? Motorový olej Petronas Syntium 5000 AV 5W-30 je speciálně formulován tak, aby poskytl výjimečnou ochranu i v extrémních podmínkách.

projít na článek

Průmyslový olej pro obrábění Orlen ACP-1E

Vážení zákazníci, v naší nabídce najdete speciální neemulgační olej ACP-1E pro obrábění, který byl vyvinutý v souladu s ekologickými požadavky. Tento olej neobsahuje sloučeniny chlóru a má certifikát PZH.

projít na článek

Motorový olej Syntium 5000 XS 5W-30 v balení 4L

Plně syntetický motorový olej PETRONAS Syntium 5000 XS 5W-30 zaručuje úsporu paliva (Fuel economy). Díky technologii Low SAPS také zajišťuje ochranu motoru a prodlužuje trvanlivost výfukových systémů vybavených technologiemi DPF a TWC.

projít na článek