Průvodce bundami: Jak vybrat správnou bundu?

Ať už vyrážíte na procházku nebo náročnější trek, chcete se jistě cítit pohodlně. Obzvláště v sychravém podzimním nebo zimním počasí… Přinášíme vám stručný přehled bund od typu, po funkci, materiál až zpracování.

projít na článek

Jak na bundy?

Prošívané, zimní, přechodové, silné, slabé, vesty, kabáty… v našich klimatických podmínkách potřebuje bundu každý. Jak si však správně vybrat pro jaké roční období? Tento článek vám přiblíží základní kategorie bund a pomůže vám vybrat si tu správnou.

projít na článek

Jak vybrat správnou popelnici pro vaši domácnost: 120 litrů vs. 240 litrů

Výběr správné popelnice je důležitý nejen pro udržení čistoty, ale i pro pohodlí při nakládání s odpadem. Rozhodování mezi popelnicí o objemu 120 litrů a [] Příspěvek Jak vybrat správnou popelnici pro vaši domácnost: 120 litrů vs. 240 litrů pochází z Časo

projít na článek

Novinka! Dámské zimní šály

Ze šátků toho teď v zimě moc nekouká, jsou schované pod bundami a kabáty. Ukžate milovanou šátkovinu Lenire jako šálu!

projít na článek

Jak změřit velikost náramku ?

Plánujete pořízení nového náramku a nevíte, jakou velikost zvolit? Připravili jsme si pro vás rady, jak zjistit správnou velikost náramku, a to i s ohledem na jeho materiál. A zoufat nemusíte ani v případě, že náramek kupujete jako dárek. Náš praktický pr

projít na článek

Okrasné travní směsi promění vaší zahradu. Jak vybrat správnou směs?

Mít na zahradě hustý, sytě zelený a svěží trávník není snadné. Poradíme, jak se liší a podle čeho vybírat okrasné travní směsi. The post Okrasné travní směsi promění vaší zahradu. Jak vybrat správnou směs? first appeared on Odzkoušeno.cz.

projít na článek