Pružinové rolety samonavíjecí na míru

Látkové interiérové pružinové rolety dodáváme přesně na požadovaný rozměr na míru. Látka se navíjí pomocí pružinového mechanizmu, oproti klasické pružinové roletě lze u mechanizmu nastavit rychlost navíjení a koncový bod, místo kde se roleta v horní poloze zastaví. Roletu lze tedy uvolnit ze zásekového bodu a pustit. Nastavení rychlosti navíjení a koncového bodu se provádí pomocí koleček na koncích mechanizmu (u držáků).Mechanizmus rolety má také více zásekových bodů, roletu lze tedy zastavit v téměř jakémkoliv místě.  Pružinové rolety nabízíme se stínícími nebo zatemňujícími (black out) látkami.Stínící látky: Klassik, Berlin, Bolero látka propouští světlo, do místnosti ale není vidět. Jednotlivé druhy stínících látek se liší strukturou a propustností světla, platí také, že čím tmavší látka, tím méně propouští světla.Zatemňující (black out) látky: Berlin black out látka s pogumovanou rubovou stranou, nepropouští světlo bez ohledu na vybraný odstín. Základní měřený rozměr je montážní šířka = šířka rolety včetně držáků a výška rolety (výška včetně mechanizmu). Šířka látky je o 4,3cm menší než montážní šířka.Minimální montážní šířka je 70cm a výška 50cm. Maximální montážní šířka rolety je 200cm. Výška rolety se liší dle zvolené šířky a typu látky. Maximální výška je 250cm do šířky 120cm. držák pružinové samonavíjecí rolety držák pružinové samonavíjecí rolety s krytkou  Návod pro objednání Montážní šířkazadejte montážní šířku v cm (šířku lze zadat na 1 desetinné místo, například 85,2cm). Maximální montážní šířka rolety je 200cm.montážní šířka je celková šířka rolety včetně držáků. Šířka látky je o 4,3cm menší než montážní šířka.Výškazadejte výšku rolety v cm (výšku lze zadat na 1 desetinné místo, například 150,8cm). Maximální výška rolety je 250cm, závisí ale na zvolené šířce a látce.výška je počítána jako výška včetně mechanizmu Látkavyberte látku. V případě zájmu Vám zdarma zašleme vzorky vybraných látek uvěďte do Poznámky.pro výpočet ceny je nutné zvolit odstín vybrané látkyKomponentyroletu lze dodat s komponenty v barvě bílé, šedé a černéprovázek se závažím je dodáván vždy v barvě bíléPoznámkado pole Poznámka můžete v případě potřeby upřesnit své požadavky pro výrobu rolety.  Balení obsahuje: pružinový mechanizmus pr.28mm s látkou dle výběrukovové držáky s krytkou pro montáž na stěnudolní závaží v tunýlkudolní ukončení provázek se závažímmontážní materiál  Příklady uchycení rolety na stěnu na strop do garnýže  Za příplatek lze objednat jiné ukončení než standardní (pro pružinovou roletu pouze ukončení č.2, cena 212,-Kč/ks). V nabídce je také držák pro zavěšení na křídlo okna bez vrtání Související zboží. ukončení dle přání zákazníka držák pro zavěšení Potřebujete poradit, máte zájem o cenovou nabídku na pružinové rolety mimo nabízené rozměry – napište nám na [email protected]  nebo volejte na +420 775 908 602. The post Pružinové rolety samonavíjecí na míru appeared first on Garnyzerolety.cz.

projít na článek

Proč zvolit venkovní rolety

Venkovní rolety je možné využít jak pro ochranu oken rodinných domů, tak rekreačních objektů a chat, ale také pro všechny typy oken bytových domů. Venkovní rolety se používají nejen jako ochrana před únikem tepla, kdy se výrazně zvyšuje izolační schopnost

projít na článek

Bezpečnostní venkovní rolety

Nabízíme bezpečnostní rolety s atestem akreditované zkušebny Trezor Test, splňující podmínky pro bezpečnostní třídu RC 2 (stupeň odolnosti proti vniknutí).

projít na článek

Předokenní hliníkové a screenové rolety se solárním pohonem Somfy

Předokenní hliníkové a screenové rolety se solárním pohonem Somfy Nenechte se odradit stavebními úpravami a taháním kabeláže. U předokenních hliníkových a screenových rolet se solárním pohonem již kabely nejsou zapotřebí. Předokenní rolety s motorem Somf

projít na článek

Venkovní rolety se čtvrtkulatou pohledovou schránkou

Rolety s pohledovou schránkou jsou určené pro dodatečnou montáž na již zabudovaná okna nebo do fasádně dokončeného otvoru.

projít na článek

Venkovní rolety s půlkulatou pohledovou schránkou

Rolety s pohledovou schránkou jsou určené pro dodatečnou montáž na již zabudovaná okna nebo do fasádně dokončeného otvoru.

projít na článek