PRŮZKUM SPOKOJENOSTI MÁ SVÉ VÝHERCE

PRŮZKUM SPOKOJENOSTI S NAŠÍM WEBEM Oslovili jsme naše zákazníky, stavebníky, projektanty, architekty, stavební firmy, kominíky, krbaře a kamnáře.. Požádali jsme je, aby nám sdělili svůj názor na naše webové stránky, protože připravujeme jejich novou verzi a chceme je co nejdokonaleji přizpůsobit požadavkům našich uživatelů. Třem šťastlivcům jsme slíbili výhru 3 x poukázku MALL v hodnotě 1.000 Kč. Náhodným výběrem jsme vylosovali tyto výherce: Ivo M. Otakar M. Bohdan V. Výherce budeme kontaktovat prostřednictvím e-mailové adresy, kterou nám poskytli. Gratulujeme vítězům a upřímně děkujeme účastníkům průzkumu, že si našli čas na zodpovězení otázek a poskytli nám zpětnou vazbu.

projít na článek

Soutěž o Eurovíkend má svého výherce

Soutěž o Eurovíkend v hodnotě 10.000Kč má svého výherce! Výherci gratulujeme.

projít na článek

Záchranný archeologický průzkum v trase D11

V trase připravovaného pokračování dálnice D11 z Hradce Králové do Jaroměře probíhá intenzivní záchranný archeologický průzkum.

projít na článek

První výherce exkluzivního dárku iRobot!

V naší podzimní výherní soutěži jsme vylosovali prvního majitele exkluzivního dárku.

projít na článek

Druhý výherce exkluzivního dárku iRobot!

V naší podzimní výherní soutěži jsme vylosovali druhého majitele exkluzivního dárku.

projít na článek

Lipský Dr.Voštěp 2023

V sobotu 9.9.2023 se konala tradiční soutěž v zacházení s motorovou pilou “Lipský Dr.Voštěp”. Celkově lze říci, že dřevorubecká soutěž představuje fascinující spojení tradičních dovedností s moderními technologiemi a přináší do publika zážitek plný vzruše

projít na článek