PRVNÍ ČESKÝ ZABBIX ONLINE MEETUP

CoreIT společně s partnery DATASYS, S.ICZ a TOTAL SERVICE srdečně zve na první český online Zabbix Meetup. Můžete se těšit na prezentaci našeho kolegy Lukáše Malého a dalších předních českých partnerů, které se prolínají skrze portfolio Zabbix monitoringu, a pozvání přijal zakladatel a CEO Zabbixu, Alexei Vladishev. KDY: 15. října 2020, začínáme v 10:00 KDE: online přes platformu ZOOM REGISTRACE (zdarma): zde Program celého Meetupu včetně podrobných informací k prezentacím najdete na webu CoreIT.   NA MEETUPU VYSTOUPÍ: Tomáš Heřmánek, CTO společnosti CoreIT, který Vás provede celou akcí, a jeho prezentace má název „Napojení Zabbixu na Jira Service Desk“ Lukáš Malý ze společnosti DATASYS s prezentací „Zabbix jako základ pro SIEM systém“. Alois Zadražil za společnost S.ICZ a jeho prezentace „Sledování Zabbix serveru jiným Zabbix serverem“. Za společnost TOTAL SERVICE vystoupí Filip Horák s prezentací „Jeden vládne všem“.  

projít na článek

Seznam komunit testerů

QA BrnoQA Brno pořádá pravidelná setkání pro testery vždy poslední úterý v měsíci. Skupina je součástí Czech testers group. Setkání se konají v Brně. Akce probíhají jak formou osobních setkání, tak online. Na událost se registrujte na stránkách meetup.com

projít na článek

Aplikace první pomoc v mobilu

Český červený kříž vydal aplikaci PRVNÍ POMOC, která je k dispozici pro mobilní telefony s operačním systémem Android a Apple iOS?

projít na článek

59. díl — AI a budoucnost online marketingu? — Jak se staví e-shop Dudlu.cz

Když se začne mluvit o budoucnosti online marketingu, nejde se vyhnout AI. I my na Dudlu hledáme způsoby jak si pomocí AI ušetřit práci, a tak batolecími krůčky promptujeme, testujeme a aplikujeme první zlepšováky pro rutinní činnosti. A protože toho chce

projít na článek

Český Big Mac

The post Český Big Mac first appeared on Nejlepší české vtipy.

projít na článek

10 nejčastěji kladených otázek, jak začít s online pokerem

Začínáte s online pokerem? Sháníte základní informace o online pokeru nebo si nevíte s něčím rady? Máme pro vás odpovědi na Článek 10 nejčastěji kladených otázek, jak začít s online pokerem se nejdříve objevil na Poker-hra.cz.

projít na článek