První den kvalifikace na OH v jachtingu

Za slunečného počasí ve slabším až středním větru se dnes závodilo podle plánu. A český tým si vede dobře!

projít na článek

Český tým postoupil na Světový pohár národů v jachtingu

Čtyři dny (9.–12. 6.) závodění a velmi napínavé souboje, slunce a slabý vítr – v tomto duchu se nesla kvalifikace na Světový pohár národů v jachtingu – SSL Gold Cup – na jezeře Neuchatel ve Švýcarsku.

projít na článek

Oslavy 130 let jachtingu začaly

Český Yacht Klub v sobotu 15. dubna oslavil 130 let od svého založení, které se považuje za počátek celého českého jachtingu. Na slavnostní plavbu na historické salonní rychlolodi Nepomuk přijali pozvání předsedové českých jachtklubů, nechyběli předseda Č

projít na článek

Naši olympionici se připravují na vrchol sezony

První kvalifikace pro olympijské hry v Paříži 2024 se nezadržitelně blíží. A naše početná výprava se na ni připravuje různě. Někdo závodí, někdo testuje vody v okolí Haagu, kde se kvalifikace od 11. do 20. srpna pojede.

projít na článek

Mistrovství ČR v námořním jachtingu

Mistrem republiky v námořním jachtingu se stal tým RODOP vedený Martinem Kulíkem, s Lukášem Neumannem za kormidlem. Stříbro bere Morgan Sailing Team a bronz loňský vítěz Hyveco.

projít na článek

Český tým do dalšího kola MS v jachtingu nepostoupil

SSL Gold Cup, mistrovství světa v jachtingu se jede na Kanárských ostrovech v Las Palmas. Kvalifikovalo se na něj 40 nejlepších týmů z celého světa a mezi nimi i Česko. Závodit se začalo v pátek 10. 11.

projít na článek