První kolo olympiády v anglickém jazyce

Dne 8. 11. 2017 proběhlo na naší škole první kolo olympiády v anglickém jazyce, ve kterém si celkem 38 žáků (9 v nižší a 29 ve vyšší kategorii) mohlo ověřit své schopnosti porozumět poslechu autentického textu na úrovni B1, resp. C1. I přesto, že se jednalo o náročné texty, výsledky byly opravdu skvělé.

projít na článek

Okresní kolo olympiády v anglickém jazyce

Středisko volného času na Ostrčilově ulici v centru Ostravy pořádá každoročně okresní kolo olympiády v anglickém jazyce. Už přes deset let se této soutěže účastní i nejlepší studenti angličtiny našeho gymnázia. Ani v letošním roce tomu nebylo jinak. A jak

projít na článek

Jak dopadlo školní kolo olympiády v anglickém jazyce?

Dne 21. 11. 2018 se na naší škole uskutečnilo druhé kolo olympiády v anglickém jazyce. Z celkového počtu 64 soutěžících ve vyšší kategorii a 7 žáků z nižší kategorie, vyhrazené pro 1. a 2. E, se do druhého kola probojovalo celkem 15 účastníků, kteří nejlé

projít na článek

Bronz z krajského kola olympiády v angličtině

Jak probíhalo krajské kolo olympiády v anglickém jazyce z pohledu medailistky? Mrkněte na článek.

projít na článek

První kolo olympiády v anglickém jazyce (2015)

Středa 9. prosince – to bylo to datum, ke kterému směřovalo úsilí asi šedesáti studentů od těch nejmladších až po studenty, které v příštím školním roce čeká zkouška dospělosti.

projít na článek

Okresní kolo olympiády v německém jazyce

Dne 17. února se v Jindřichově Hradci konalo okresní kolo olympiády v německém jazyce. Naše gymnázium zastupovali Honza Phat (septima), Kristýna Poláčková (3. ročník) a Iva Pham (kvarta).

projít na článek