První předaný stroj se slevou 30 000 Kč

A máme tu úplně první předávku stroje se slevou 30 000 Kč, kterou u příležitosti 30. výročí založení firmy nabízíme prvním 30 kupujícím zákazníkům. Majitelem nové zemědělské techniky se stala farma Petra Löwenthala z Krnova. Bonus jsme odečetli z fakturace za plošinový vůz firmy WTC Písečná. Model PLT14 se pyšní třemi nápravami, celkovou hmotností 18 000 kg a promyšlenou robustní konstrukcí. Toho si cení všichni, kdo nemusí kupovat jen o pár korun levnější stroj a hned nebo po pár málo letech dělat kompromisy či nutné opravy. Farma manželů Löwenthalových je příkladem dobře fungující rodinné farmy, reagující na moderní trendy v zemědělství. Z našeho sortimentu si už dříve zakoupili několik Annaburgerů, dvě generace rozmetadel Bogballe, mulčovač Perfect nebo třeba dvojmontáže na traktor. Za důvěru děkujeme a přejeme úspěšný transport stovek tun materiálu. PS: Buďte jako Löwenthalovi a vyberte si nový stroj s jedinečnou slevou 30 000 Kč! The post První předaný stroj se slevou 30 000 Kč appeared first on agrotrans otice.

projít na článek

Téměř všechny byty v A1 a A4 jsou předány

Téměř všechny dokončené byty v domech A1 a A4 Rezidence Stella Rozdělov jsou předány, zbytek bude předán v následujících dnech. The post Téměř všechny byty v A1 a A4 jsou předány appeared first on Rezidence Stella Rozdělov.

projít na článek

Proč stroj na zmrzlinu od zmrzlinovy-stroj.cz

Zmrzlinový stroj Proč si pořídit zmrzlinový stroj od nás? Nejlepší cena Jsme přímý dovozce zmrzl

projít na článek

Prázdninový prodej KOI s 20% slevou

Do konce prázdnin jsme pro vás připravili prodej KOI s 20% slevou. Tak neváhejte a přijeďte si vybrat. Nabídku máme opravdu pestrou!

projít na článek

Prodej kolekce 2020 s 50% slevou

Zahájen prodej nové kolekce 2020 s aktuální slevou 50%. Tato sleva platí od 1.11.2019. V případě zájmu nás kontaktujte na tel.+420 608 14 14 10, nebo E-mail: [email protected]. Rádi Vám připravíme vizualizaci kuchyně s osobním přístupem ke každému zák

projít na článek

Slavíme! Narozeninová akce 30-30-30

Jsme už 30 let na trhu. Oslavte to s námi slevou 30 000 Kč na nový stroj pro prvních 30 zákazníků. Milí zákazníci, věděli jste, že už pomalu sfoukáváme svíčky na dortu? Máme výročí. Firma Agrotrans Otice vznikla před 30 lety a za tu dobu spolu s vámi za

projít na článek