První tenzometrická inspekční sonda pro brousicí stroje na světě

Renishaw MP250 je ultra kompaktní doteková sonda pro brusky, která nastavuje nové standardy v přesném měření 3D součástí. MP250 poskytuje všechny výhody standardních sond – snížení času nastavení, snížení počtu zmetků a zlepšení kontroly procesu. Navíc nabízí řádově vyšší přesnost potřebnou právě na brousících strojích. Díky robustní konstrukci a ověřené stabilní elektronice je dotyková sonda MP250 vhodná k použití v nejdrsnějším prostředí, které na obráběcích strojích může být - na bruskách.

projít na článek

Společnost Renishaw představuje novou kompaktní rádiovou sondu s vysokou opakovatelností

Renishaw, globální společnost zabývající se inženýrskými technologiemi, představí na veletrzích IMTS v USA, AMB v Německu a na MSV v Brně sondu RMP400 pro obráběcí stroje, a to před jejím oficiálním uvedením na trh na veletrhu JIMTOF 2018 v Japonsku. Tato

projít na článek

TP7M

Tenzometrická doteková sonda pro velmi přesné měření. S rozhraním Autojoint a tělesem o průměru 25 mm.

projít na článek

CP1

Doteková inspekční sonda CP1 pro CNC obráběcí centra.

projít na článek

TP200

Kompaktní tenzometrická sonda s výměnnými moduly. Poskytuje vyšší přesnost a delší životnost než běžné kinematické spínací dotekové sondy.

projít na článek

Rádiová 3D nástrojová sonda Primo™

Rádiová 3D nástrojová sonda Primo je umístěna na stůl stroje a používá se k přesnému měřením délky a průměru nástrojů pro zvýšení přesnosti obrábění.

projít na článek