Pryč s klasikou! 6 tipů, kde koupit dámskou peněženku levněji

Peněženku držíme v ruce snad každý den. Máme v ní ty nejcennější věci - doklady, peníze, všemožné kartičky se všemožnými výhodami, možná i dvě záchranné růžové tabletky a pírka do vlasů? Po čase nám může naše peněženka připadat ošuntělá, otrhaná nebo dokonce i poškrábaná. Je potřeba jí vyměnit. Tak je do toho!

projít na článek

Stará peněženka? 6 tipů, kde koupit pánské peněženky

Víte, co nosí muži neustále u sebe? Přece peněženku! Jsou nezbytnou výbavou každého muže, a proto je třeba pečlivě vybírat, když ji chcete koupit například jako dárek. To platí nejen pro peněženky pánské, ale samozřejmě i pro dámské.

projít na článek

6 tipů, kde koupit nejlepší vánoční dárky levněji!

Davy, stres, utrácení. Letos ne! Užijte si klidné Vánoce a nakupte dárky online z pohodlí domova. Vyhnete se stresu, vychutnáte si vánoční atmosféru a ještě ušetříte. Přečtěte si tipy, co koupit babičce, tatínkovi nebo dětem, a zjistěte, jak přitom zbyteč

projít na článek

České hory levněji? Poradíme, jak ušetřit na zimní dovolené

Zimní dovolená vás nemusí stát majlant! Kde všude můžete ušetřit, když jedete na hory? Přinášíme vám několik tipů, jak ulehčit peněžence a užít si skvělou zimní dovolenou.

projít na článek

Pandora náramky | 4+1 tip, kde koupit Pandora šperky levněji

Toužíte po náramku Pandora, ale nechce se vám žít do příští výplaty o vodě a o chlebu? Mrkněte s námi do virtuálních regálů čínského online tržiště AliExpress.com, které podobnými náramky i přívěsky praskají ve švech.

projít na článek

★ ROZBALENO: Ušetřete díky zboží, které je bez obalu ★

Jak koupit kvalitní zboží za nejnižší cenu? Zkuste e-shopy, které nabízejí výrobky bez obalu! Nákup vysněného zboží bude pro vaši peněženku hračka. Jak přesně fungují obchody, kde pořídíte rozbalené zboží nejvýhodnější cenou na trhu?

projít na článek