Psaní textů s pomocí umělé inteligence. Jak to funguje?

Moderní technologie a umělá inteligence hrají čím dál větší roli v mnoha odvětvích. Pochopili jsme, že se uplatní v mnoha manuálních pracích. Ovšem, že bude hrát i důležitou roli i tam, kde pracuje mozek a je zapotřebí kreativní činnost? Zatím si umělá inteligence (anglicky Artificial Intelligence, tedy AI) vede hodně dobře. Umělá inteligence psaní ... Článek Psaní textů s pomocí umělé inteligence. Jak to funguje? se nejdříve objevil na PageRank.cz - magazín o internetu.

projít na článek

Japonci se snaží porozumět kvokání slepic. Pomocí umělé inteligence

Japonští vědci tvrdí, že se jim pomocí umělé inteligence podařilo porozumět kvokání slepic. Plyne to z dosud nerecenzované studie, která byla zveřejněna na webu Research Square. Adrian David Cheok z University of Tokyo a jeho spolupracovníci údajně dispo

projít na článek

Marketingové tipy: Nástroje umělé inteligence

Opět tu pro vás mám pár užitečných vychytávek aneb jak dělat marketing prostřednictvím nástrojů umělé inteligence (AI), která je stále poměrně žhavým tématem.

projít na článek

Copywriting je důležitější, než si myslíte

Doba internetového podnikání je už dávno jinde. Možná vám přijde, že psaní textů není žádná věda a zvládnete to sami bez cizí pomoci, ale stejně téměř s každým klientem řeším, co a jak (ne)psat na svůj web.

projít na článek

Důvody, proč byste měli zvážit účast na kurzu o umělé inteligenci

Kurz o umělé inteligenci v edu partners s využitím v ecommerce by mohl být pro Vás velmi užitečný. Následující jsou některé důvody, proč byste měli zvážit účast na tomto kurzu: Získáte znalosti o tom, jakým způsobem využít umělou inteligenci v ecommerce.

projít na článek