Pstruh duhový, vylovený z čistých vod pohoří Jeseníků. Na výrobu konzervy jsou používáni výhradně čerství pstruzi, kteří jsou vařeni v páře, doplněni lžičkou přepuštěného másla a lehce okořeněni. Tato delikatesa se dá konzumovat za studena s pečivem, nebo ohřátá, s bramborovými přílohami, zeleninou, apod. Složení: maso ze pstruha duhového (91% v čerstvém stavu), máslo (7,5%), jedlá sůl, koření Hmotnost 130g Výrobek z ryb, konzerva Alergeny: ryby, laktóza
V neděli 28.4.2024 se uskutečnil náš první letošní výjezd na závody. Vydali jsme se do nedalekých Hnanic. Nody jel svoji první drezurní úlohu v životě a to ZZ0, kde nás potěšil a umístil se na 3.místě. Dáda s Luckou jeli tuto úlohu také a velmi se jim to
projít na článekudělat klobouček podle fotky, u nás na kurzu to jde.. takže, když přijde studentka na kurz s fotkou, že nějaký takový to klobouček si chce na svém prvním modistickém kurzu výroby klobouků udělat , nezbývá než se do to
projít na článekJe Brexit děsivý? Ani ne, když víte co a jak. Poslali jsme kolegy na školení, pojďme se společně podívat na to nejdůležitější z něj. Export z VB běží ve své podstatě podobně jako před odchodem, exportní nároky totiž nejsou tak vysoké, tady si můžeme vš
projít na článekKurkuma se používá pro svoji výraznou žlutou barvu do rýže, omáček a polévek. Špetku kurkumy můžeme přidat i do těsta na knedlíky nebo na pečivo. Je základní součástí směsí karí. Balení: Sáček (znovuuzavíratelný) 60 ml - 33 g..............................
Kurkuma se používá pro svoji výraznou žlutou barvu do rýže, omáček a polévek. Špetku kurkumy můžeme přidat i do těsta na knedlíky nebo na pečivo. Je základní součástí směsí karí. Balení: Sáček (znovuuzavíratelný) 60 ml - 33 g..............................