Puerto Mogán trápí tisíce aut, radnice plánuje parkoviště

Rok rozestavěné autobusové nádraží, desítky autobusů vykládající cestující skoro na poli a více než 10 tisíc osobních aut denně, taková je dopravní realita tohoto dříve poklidného přístavního městečka na jihozápadě Gran Canaria. 

projít na článek

Puerto Rico a Puerto Mogán, lodí z Mogán do Puerto Rico

Poznáte přístav Puerto Rico, projdete si přístav Puerto Mogán, rozhlédnete se po pobřeží z vysokých skal. Možnost koupání na pláži s vlnolamy. Zpět z Mogán do Puerto Rico pojedete lodí podél pobřeží. 

projít na článek

Počasí Puerto de Mogán

Aktuální počasí v letovisku Puerto de Mogán na jihu Gran Canaria s předpovědí.  

projít na článek

Puerto Mogán a jižní pobřeží

Přístav Puerto de Mogán, vyhlídka nad městem, přejezd do údolí Taurito - pláž, přejezd do Tauro -  pláž Amadores, Puerto Rico - vyhlídka nad městem a přístavem, Arguineguín, Meloneras, Maspalomas a maják FARO. To vše a mnoho dalšího uvidíte v průběhu toho

projít na článek

V Puerto de Mogán začne výstavba nového městského parku

Ikona jihu Gran Canaria, velmi oblíbený  přístav Puerto de Mogán , získá nový městský park. Výstavba by měla začít do konce roku a potrvá asi osm měsíců. 

projít na článek

V Puerto Rico vyroste nový městský park

Radnice města Mogán ve č tvrtek oznámila, že v Puerto Rico vyroste na nevyužitých pozemcích nový rekreační park. Investice ve výši 1,2 milionů eur bude zahájena koncem března a vše by mělo být dokončené za osm měsíců.   

projít na článek