PULIRAPID čistič na vápenaté usazeniny 500ml

Čistí do vysokého lesku a odstraňuje vápenaté usazeniny, stopy mýdla a rzi v kuchyni, koupelně a na velkých povrchů. Použití: nerezové dřezy a vodovodní baterie, keramická umyvadla, vany, příbory, sklenice, jídelní soupravy. Na velmi znečištěné nerezové části praček, myček, napařovacích žehliček, rychlovarných konvic,kávovarů apod. Na velké plochy: podlahy, dlaždičky,keramika. Nepoužívat na mramor,žulu a další přírodní kameny, barevné lamináty, hydromasážní vany, teplé povrchy a předměty.

projít na článek

FIXINELA 500ml

Čisticí prostředek na vany, umyvadla, obkladačky a WC. Rozpouští usazeniny vodního a močového kamene, zastaralou špínu a jiné usazeniny. Vhodná na čištění v potravinářském průmyslu.

projít na článek

pH+ UP 500ml

Kyselina na šetrné zvýšení pH+ 500ml. Lze použít na květ i růst...

projít na článek

SAVO WC Dezi 750ml

Tekutý WC čistič v mimořádné kvalitě s dezinfekčními účinky, spolehlivě likviduje bakterie a viry. Přípravek je zahuštěný, jeho stékavost je snížena, odstraňuje usazeniny i úporné pachy. Má bělicí účinky. Používá se k průběžné údržbě a dezinfekci toalet.

projít na článek

PRONTO 5v1 mýdlový čistič 750ml

Pronto mýdlový čistič je čistící prostředek na laminátové či dřevěné podlahy, který nejen šetrně čistí, ale dřevěnou podlahu i vyživuje. Dřevěná či laminátová podlaha je pak po každém umytí jako nová.

projít na článek

SAVO koupelna tekutý čistič 500ml rozprašovač

SAVO Koupelna jednoduše navrátí lesk a čistotu vaší koupelně. Její lehké složení s příjemnou vůní zbaví vaši koupelnu vodního kamene, zbytků mýdla a jiných nečistot na keramických plochách (např. vany, umývadla, obkládačky) i na vodovodních bateriích. Ro

projít na článek