Qatar International Baja - Buggyra mise splněna

Po úvodní zastávce v Jordánsku se prestižní FIA Middle East Cup přesunul do Kataru. Přestože tentokrát Aliyyah a Yasmeen Kolocovy nedosáhly na stupně vítězů, prvně jmenovaná vede jak v kategorii T3, tak napříč kategoriemi, zatímco Yasmeen se posunula na třetí místo v kategorii T3, stejné místo ji patří i v celkovém hodnocení.„Přijeli jsme do neznáma, až v dějišti závodu jsme konstatovali, že holky pojedou v konkurenci hvězd jako Nasser Al Attiyah, Dani Sordo, Yazeed Al – Rajhi či Kris Meeke. Pokud pomineme události z druhého dne, jsem s výsledky, ale hlavně s předvedenými výkony spokojený,“ dodal po předčasně ukončeném podniku stájový boss Martin Koloc.

projít na článek

Aliyyah bude bojovat o hattrick, Yasmeen touží po podiu

Po úspěšném představení na Baja Jordan, se obě dvojčata Kolocovy představí ve dnech 24. – 26. března na Qatar International Baja. Závod bude součástí Světového poháru FIM Bajas a FIA Middle East Cup.

projít na článek

Martin Prokop - Dubai International Baja 2018

Druhý závod MS v crosscountry rally. Ze zmrzlého Ruska zpět do horka a písku... Martin Prokop s Janem Tománkem dokončili na čtvrtém místě celkové klasifikace. Prohlédněte si velkou fotogalerii z Dubai International Baja, druhého závodu MS v crosscountry r

projít na článek

České kamiony vedou na Hungarian Baja

V maďarském Veszpremu se tento víken koná sedmý závod letošního ročníku Světového poháru v cross-coutry rally - Hungarian Baja. Na startu mezi kamiony nechyběl ani loňský vítěz Martin Kolomý z Tatra Buggyra racing týmu. Další vůz Buggyra týmu pilotuje Dav

projít na článek

ALIYYAH KOLOC BUDE V DUBAJI BOJOVAT O TITUL

Příprava na dakarský debut může přinést pilotce týmu Buggyra ZM Racing Aliyyah Koloc úspěch. Závodnice bude na soutěži Dubai International Baja bojovat o titul šampionky Poháru FIA Středního východu v cross-country bajas.

projít na článek

Po pravém dakarském testu převládají u Buggyry dobré pocity!

Tým Tatra Buggyra Racing se vrátil z desetidenního náročného testování v Tunisku, během kterého byl naplno odstartován i projekt Buggyra Academy. Na všechny zúčastněné nyní čeká důkladné vyhodnocení Tuniské mise.

projít na článek